Nu sint genul de telespectator care sta cu programul TV linga telecomanda. Nu stiu dinainte ce voi vedea. Sint, mai degraba, genul kamikadze. Deschid si plonjez in ce gasesc. Ar trebui sa fiu totusi mai calculat. Asa ca, iata, pun mina pe un ghid TV si ma uit la ziua de miercuri. Mai intii la filme, normal.

Domina dorinta de obtinere ieftina a audientei. Abunda filmele de actiune de mina a patra, unde s-a rasturnat caruta cu judocani, caratisti si gigolo de mina a cincea. Pe PRO TV este “Aventura secolului”, in care - aflu din ghid - protagonistii, un el si o ea, isi unesc fortele ca sa gaseasca cea mai tare comoara din lume...

Antena 1 ne serveste “Riul mortii” - mutra actorului mi-e cunoscuta: a umplut de singe toti cascadorii americani pe care i-a gasit. Cum sa te uiti la asa ceva? Trebuie, probabil, sa fii pe ultimele culmi ale depresiei ca sa inghiti astfel de drame cu “arte martiale”.

Tot din galeria “multe explozii pentru nimic” face parte si filmul de pe TVR 2, “Teroare la inaltime”. Pe HBO e “Scena crimei” - productie Germania. Un criminal periculos planuieste o rapire... - maximum de plictiseala, adica.

Hopa! Veste buna: ultima emisiune “De 3Xfemeie”! N-am nimic cu Tatu, numai ca mi-e rusine de rusinea invitatilor sai din fiecare seara. Tuna si-i aduna, nu stiu unde-i gaseste. Dar e bine ca toate au un sfirsit. O sa dau totusi pe Circotasi, dar nu pot lasa acolo ore in sir - fac febra musculara la obraji de la ris. Uneori si risul e deprimant.

Pe PRO TV Cinema nici nu mai dau dupa “Viata la Casa Alba”. Nu vreau sa mai deschid rana. Tony Soprano a disparut subit saptamina trecuta. Sint in doliu de atunci. Ce-mi mai ramine? Ar mai fi niste stiri: dar deja sint satul sa mi se anunte ca PSD a “luat tara”. Am program TV de pomana: daca nu ies din casa, o sa ma enervez ca in fiecare seara in fata TV-ului.

Dupa care ma uit la Seinfeld si ma culc.