Dupa ce Ionut Rada si Ionut Stancu au ajuns la Rapid, suporterii Universitatii i-au solicitat lui Dinel Staicu sa nu mai alimenteze Capitala cu jucatori ai Universitatii. Suporterii Universitatii Craiova sunt pregatiti sa protesteze daca patronul echipei, Dinel Staicu, il va da pe Mihaita Plesan la Steaua Bucuresti.

"Conducerea a tot spus ca, in sezonul viitor, Craiova se va bate pentru titlu, dar noi intarim adversarii. In cazul in care Plesan va ajunge pana la urma la Steaua, vom face un protest asemanator cu cel din iarna, cand au fost cedati la Rapid Stancu si Rada", a declarat Gabi Blondu, liderul galeriei craiovene.

"Intr-o prima faza, aceasta afacere, de 1,5 milioane de dolari plus trei jucatori, pare avantajoasa pentru Craiova. Dar, daca se tine cont si de orgoliul nostru, nu mai este. In iarna, dupa ce au fost vanduti Ionut Rada si Ionut Stancu, ni s-a promis ca nu se vor mai vinde jucatori la echipe din Capitala.

Plesan ar trebui sa fie transferat in strainatate, pentru ca sunt oferte, iar daca sunt doriti acei trei jucatori de la Steaua, ar putea fi luati cu banii jos", a mai adaugat Blondu. Totusi, dupa ce a fost sunat de Gigi Becali, finantatorul Universitatii a dat uitarii esecul din politica si a reinceput afacerile.

Asta pentru ca Gigi Becali este dispus sa dea pe Mihaita Plesan 1,5 milioane dolari, la care pluseaza cu Ogararu si Oprita. Dupa o discutie cu Rednic si Pavel Badea, Staicu l-a solicitat si pe Aliuta - bonus la oferta data. "Sunt afaceri care se fac si afaceri care nu se fac. Plesan este un jucator pe care se pot scoate 10 milioane de dolari.

Daca il vrea Steaua, sa dea ceea ce le-am solicitat! Cum este oferta lor acum, eu nu o accept", a declarat ieri Dinel Staicu. Tot ieri, presedintele Universitatii a dezvaluit si numele celui de-al doilea jucator transferat la Universitatea: Cosmin Pascovici de la Farul Constanta.

In alta ordine de idei, la numai doua zile dupa ce a anuntat ca renunta la Universitatea Craiova, Dinel Staicu s-a intors pe baricade. Prima decizie luata de el a fost demararea lucrarilor la cantonamentul din Lunca Jiului. Astfel, inca de ieri, proiectul terenului artificial, precum si al celui cu iarba, a inceput sa fie pus in practica.

"Acum cateva saptamani, Mircea Rednic a solicitat terenuri de pregatire, iar Dinel Staicu a promis ca va crea conditii la superlativ pentru antrenamentele Universitatii", a afirmat Pavel Badea. Investitia demarata de Staicu pune astfel sub semnul intrebarii ultimele sale amenintari, cum ca va pleca de la Universitatea Craiova.