Dupa ce a depasit socul provocat de nerecunostinta bacauanilor, Dumitru Sechelariu a sunat mobilizarea, in asa fel incat sa nu mai fie infrant si in turul doi de candidatul PUR. Candidatul PSD nu a intrunit decat 34%, fata de Romeo Stavarache, care intra in cursa cu 39%.

In consecinta, ieri acesta a luat orasul la picior pentru a convinge lumea sa-l voteze, ajungand chiar sa planga in fata electoratului strans in cartierul de pe langa fabrica Letea.

Surse apropiate lui Dumitru Sechelariu au declarat, ieri, pentru Mediafax, ca acesta le-ar fi cerut angajatilor de la firmele pe care le patroneaza sa convinga cel putin cate o suta de persoane sa se prezinte in turul al doilea al alegerilor din 20 iunie cu sarcina precisa de a-l vota.

Intre timp, nici contracandidatul sau nu sta degeaba, drept pentru care l-a acuzat pe Sechelariu ca, in calitate de primar in functie si membru al partidului de guvernamant, a pus autoritatile locale sa trimita controale la firmele liderilor PUR din judet.

PUR reclama o astfel de situatie la Targu Ocna, unde firma presedintelui Organizatiei PUR din localitate, Daniela Biri, s-a trezit cu controale dupa cum urmeaza: „N-am scapat bine de Protectia muncii, ca a venit Inspectia muncii. N-au plecat bine inspectorii de aici, ca ne-am trezit pe cap cu cei de la Protectia consumatorului“, a declarat indignata doamna in cauza.

Romeo Stavarache, care este si presedintele PUR Bacau, spune ca represaliile asupra colegei sale reprezinta un avertisment adresat lui. Stavarache isi argumenteaza spusele citand o declaratie a lui Sechelariu de acum doua zile, conform careia acesta „va vedea ce fel de afaceri face Romeo Stavarache“.