CELSIUS H210 ofera performantele unei statii de lucru intr-un format de notebook, fiind pregatit pentru aplicatii si simulari CAD si CAE, editare grafica in timp real 3D, animatii multimedia, aplicatii de management si de analize financiare, realitate virtuala si pentru intreaga suita de aplicatii de birou.

Toate acestea va sunt disponibile oriunde v-ati afla: in sala de conferinte, la birou, acasa sau chiar in avion.

Lansat in luna mai 2004, CELSIUS H210 integreaza noul procesor Intel Pentium M (nume de cod: Dothan) cu o frecventa de 1.7Ghz si second cache-level de 2GB. Gratie tehnologiei Intel Centrino, noua statie grafica mobila beneficiaza de un adaptor de retea wireless Intel Wireless/PRO 2200BG (802.11b/g) care permite accesul la viteze maxime in cadrul retelelor wireless.

Alaturi de conexiunea wireless, CELSIUS H210 dispune de un port GLAN (10/100/1000 Mb). Ofera o gama larga de porturi I/O: un port IEEE 1394 pentru conectarea dispozitivelor digitale de mare viteza, o iesire S-Video, 4 porturi USB 2.0, interfata Bluetooth, un port infrarosu, un port PS/2, iesire VGA pentru monitor extern si doua slot-uri PCCard.

Cititorul de carduri flash ofera posibilitatea descarcarii rapide a informatiilor aflate pe tipurile de memorii Secure Digital si MultiMedia Card.

Performantele grafice high-end sunt oferite de ATI Mobility FireGL V3200 (128MB), in timp ce ecranul TFT de 15.1 inci ofera o rezolutie UXGA (1600 x 1200 pixeli).

Sistemul are o capacitate de memorie standard de 512 MB RAM, aceasta fiind expandabila pana la 2.0GB. In acelasi timp, utilizatorii dispun de un hard disk cu o capacitate de 60GB. CELSIUS H210 este echipat cu o unitate performanta Combo DVD-ROM/CD-RW, indispensabila pentru back-up-ul si exportul datelor.

Sistemul cantareste numai 3,2 Kg si are dimensiuni reduse, fiind usor de transportat in calatoriile de afaceri. In plus, carcasa speciala construita dintr-un aliaj de magneziu ii ofera robustete si protectie sporita la socurile fizice.

CELSIUS H210 are preinstalat sistemul de operare Microsoft Windows XP Professional si poate fi achizitionat atat de la partenerii Tornado Sistems din intreaga tara la pretul de 2270 EURO, cat si prin intermediul retelei TWISTER (www.twister.ro).

Pentru informatii suplimentare despre produsele Fujitsu-Siemens Computers puteti accesa situl Tornado Sistems, www.tornado.ro.

Despre Tornado Sistems

Fondata in 1991, Tornado Sistems este compania IT&C structurata pe doua directii: distributia de echipamente de tehnica de calcul si, pe de alta parte, networking - proiectarea, instalarea, instruirea si consultanta in domeniul retelelor de calculatoare.

Unul dintre principalii factorii care au contribuit la succesul companiei il reprezinta sistemul care sta la baza ofertei Tornado Sistems - “un singur punct de contact pentru o solutie completa”. Certificarea ISO 9001:2000 nu face decat sa confime profesionalismul, seriozitatea si preocuparea noastra de a oferi clientilor cele mai complete si avantajoase solutii si servicii.

Tornado este distribuitor autorizat a numerosi furnizori IT de prestigiu: Microsoft, HP, Fujitsu-Siemens Computers, Acer, Canon, Benq, Lite-ON, Brother, Gigabyte, Nortel Networks, Allied Telesyn, Brand-Rex, Philips, APC, Printronix, Proxim, US Robotics, PowerColor, Viking, Jetway etc: