Celebrul realizator TV Florin Calinescu se implica direct in campania electorala a unui candidat PSD. Este vorba despre Dan Darabont, competitor pentru postul de primar al sectorului 6. Cei doi au fost vazuti joi dupa-amiaza prin pietele din sector, stind de vorba cu oamenii, bind cite o bere la terasa si impartind autografe pe calendarele candidatului PSD.

Un amplu reportaj de la fata locului a putut fi citit in editia de ieri a cotidianului “Stirea zilei”, unde Florin Calinescu este director. A fost aproape imposibil sa obtinem ieri o reactie de la Florin Calinescu pe tema sustinerii candidatului Darabont.

“Pe Dan Darabont il cunosc de mai multi ani, sintem prieteni si cred ca poate sa faca aceasta meserie”, ne-a spus el, nu inainte de a ne lua la rost de ce ne permitem sa-i punem astfel de intrebari. “Eu ma plimb prin tara mea pe unde vreau, cu cine vreau, la ce ora vreau. Nu sint salariatul dumitale, nu ma plateste “Evenimentul zilei””, a spus Calinescu.

In opinia sa, campania electorala a inceput abia ieri, deci cu o zi inainte ca BEC sa dea startul competitiei politice pentru turul doi. Nu este insa pentru prima data cind Florin Calinescu isi intersecteaza actiunile cu cele ale partidului de guvernamint.

La inceputul lunii martie, ziarul nostru consemna intentia realizatorului TV de a intra in cursa electorala drept candidat PSD pentru Primaria Voluntari. “Am avut aseara discutii cu Calinescu. El s-a aratat foarte interesat sa candideze din partea noastra la Primaria Voluntari”, declara, pe data de 3 martie, liderul PSD Ilfov de atunci, Constantin Bebe Ivanovici.