Mesaje trimise de fani:

"Dragos" :"Gigi, daca tii cu adevarat la Steaua, asa cum te lauzi, nu-i vinde! Nu mai gasesti asa usor jucatori precum Neaga si Aliuta. Suporterii ii sustin pana la moarte!"

"Alin" : "Cum vrea sa duca pe Steaua in Liga Campionilor, cand vinde doi dintre cei mai talentati jucatori?" Hai sa-l vindem si pe Radoi la Dinamo, ca oricum n-au aparare (...) Te implor, Gigi, nu-l vinde pe Neaga".

"Killer King" : "De ce nu-l dai pe Rica la schimb cu Scarlatache de la Dinamo? Are 17 ani si experienta formata in Cupa Liceelor".

"Viorel Catarama" : "Daca nu era Neaga in returul asta, te faceai de ras si ieseai definitiv din fotbal. Banii din campania electorala mai bine-i bagai in echipa".

"Antonio" :"Gigi, Steaua nu e o afacere!".

"Steaua Zalau" : "Cum sa vinzi un jucator de talia lui Neaga cu 1 milion, cand el valoreaza cel putin 3 milioane? Aliuta ar valora 2,5 milioane. Un transfer al lor ar inflama spiritele mai rau ca niciodata".

"Manica Andrei Dan" : "Este ilogic sa te debarasezi de cel ale carui evolutii au facut ca Steaua sa aiba un retur mai bun decat prima parte a campionatului".

"Shokt@" :"Cum poti sa-ti vinzi cei mai buni jucatori si sa sustii ca vrei sa castigi campionatul?".

"Stelist": "Gigi, daca intr-adevar esti om de afaceri, asculta poporul stelist, care vrea binele echipei".

"Giggs" : "Fara Neaga si Aliuta, Steaua va muri!".