MasterCard Europe isi intareste programul Working in Europe, program destinat companiilor mici, prin adaugarea unei noi oferte pentru posesorii de carduri, software-ul anti-virus, BitDefender Professional. Software-ul este oferit gratis timp de un an tuturor companiilor mici MasterCard prin intermediul institutiilor financiare membre MasterCard, informeaza un comunicat al companiei de carduri.

Oferta este valabila in Belgia prin intermediul KBC, care distribuie software-ul ca parte a programului destinat companiilor mici. Deja au fost facute planuri de extindere a ofertei pentru companiile mici posesoare de carduri business MasterCard din toata Europa. Pentru inceput, ea va fi disponibila in Spania, Italia, Polonia si Ungaria.

Ca rezultat al cercetarilor privind nevoile si aspiratiile micilor companii si ca urmare a rularii programelor de plata BusinessCard, MasterCard a lansat programul "Working in Europe" inca din 2003.

"Companiile mici au apreciat beneficiile oferite de furnizorii de servicii cu care am colaborat pentru Working in Europe, beneficii cu efect imediat asupra activitatilor de business de zi cu zi", a subliniat Tuuli Perkio, head of small business products, Corporate Payment Solutions, MasterCard Europe.

Maciej Dziobek, BitDefender Channel Sales Manager a adaugat: "Cu BitDefender Professional, putem acoperi nevoia companiilor mici de a avea un software antivirus sigur si eficient; reprezentantii companiilor mici pot descarca softul de pe o interfata Web securizata si il pot folosi in baza licentei gratuite pe un an pe care o oferim."

BitDefender Professional este oferit prin intermediul companiei SOFTWIN srl Romania. BitDefender Professional ofera unul dintre cele mai cunoscute si respectate pachete de programe anti-virus si firewall din lume.

Programul a primit o serie de premii in Europa in 2003, printre care premiul pentru cea mai buna solutie de protectie a computerelor personale, din partea revistei "Personal Computer" din Olanda si premiul revistei germane "Computer Technik", pentru cea mai eficienta solutie anti-virus.

Infiintata in 1990, compania SOFTWIN este unul dintre liderii pietei furnizorilor de software si servicii. Echipa SOFTWIN, care numara 500 de profesionisti, a administrat peste 10.000 de proiecte pana in prezent.

Compania are o prezenta puternica pe pietele de IT din Statele Unite si din Uniunea Europeana si se dezvolta pe patru domenii principale: eContent, Data Security, Business Solutions si Customer Relationship Management. SOFTWIN are sediul in Bucuresti si are birouri in Tettnang, Germania, si in Barcelona, Spania.

BitDefender ofera solutii de securitate care satisfac cerintele de securitate actuale, creand metode eficiente de management pentru 38 milioane de utilizatori, companii si persoane fizice, din peste 100 de tari. BitDefender (tm) Antivirus este certificat de catre cei mai importanti experti din domeniu - ICSA Labs, Check Mark, si Virus Bulletin.

MasterCard International este o corporatie care reuneste aproximativ 25.000 de membri in intreaga lume si deserveste clienti individuali si companii din 210 tari si teritorii. Corporatia detine un portofoliu extins de marci de carduri de plata, care include MasterCard, Cirrus si Maestro.

MasterCard este un lider in domeniul calitatii si inovatiei, oferind o gama larga de solutii de plata in mediu virtual sau real.