Cei patru finalisti din casa Big Brother mai au doar o zi de concurs si cu toate acestea nu par sa aiba rivalitati intre ei, ba dimpotriva, se bucura de ultimele momente petrecute impreuna. Fiecare dintre cei ramasi este considerat un posibil castigator, iar voturile telespectatorilor vor decide cine este "fratiorul" care va pleca maine seara cu cecul de 75.

000 de euro in buzunar: Raluca, George, Ciprian sau Iustin. George, analist financiar de profesie, si-a dat demisia cu cateva zile inainte de a intra in casa Big Brother. El s-a remarcat prin stilul glumet, asumandu-si rolul bufonului din casa, dupa cum chiar el a recunoscut. Publicul a vazut in el ceea ce au observat si cei din casa, un tip "de gasca", mereu gata sa faca haz.

Cu timpul, acesta a inceput sa primeasca din ce in ce mai multe voturi pentru a iesi din casa. Cativa concurenti eliminati l-au catalogat drept o persoana prefacuta, ironica, manipulatoare, care, desi subtil, jigneste foarte mult. in momentele de tensiune George si-a ironizat colegii, iar atitudinea sa recenta fata de animalele din casa a nemultumit foarte mult publicul.

Faptul ca acesta a batut pisoiul destul de dur nu a trecut neobservat si multi telespectatori au protestat prin mesajele trimise in cadrul emisiunii "Salut! Big Brother". Raluca s-a nascut la Deva, dar de cativa ani locuieste in Timisoara unde e studenta la Limbi straine.

inainte de a intra in casa Big Brother, Raluca a povestit ca are un prieten de profesie stomatolog, cu care avea o relatie de doua luni. Ea spunea atunci ca iubitul sau a fost de acord ca ea sa participe la acest concurs si ca o sustine in tot ceea ce face.

Dupa relatia pe care a avut-o cu George in casa Big Brother si dupa secventele in care faceau sex, iubitul ei de afara, patron al unui cabinet stomatologic si al unui club de noapte in Timisoara, a fost ironizat de toti cunoscutii care stiau de relatia lui cu frumoasa concurenta.

Putin a lipsit ca iubitul inselat in fata unei tari intregi sa nu transforme o discutie intr-un club cu amicii glumeti intr-o bataie de pomina. De atunci el refuza sa stea de vorba cu presa despre Raluca si nu vrea sa mai stie nimic de iubita care l-a inselat la numai o luna si jumatate de despartire.

De asemenea nu vrea sa mai stie nimic de Big Brother si nici nu a onorat invitatiile la emisiunile in care ar fi trebuit sa-si sustina iubita. Cu toate acestea, Raluca, cu naivitatea caracteristica, a declarat in casa ca ea crede ca iubitul ei de afara e alaturi de ea si o va astepta cu bratele deschise.

in casa ea a reusit sa castige simpatia tuturor colegilor, chiar daca s-a plans cel mai mult de dificultatea sarcinilor pe care trebuia sa le indeplineasca si s-a ferit pe cat posibil de efortul fizic. De asemenea ea poate fi numita si campioana gafelor si a greselilor de exprimare, zilnic oferind perle in discutiile cu "fratiorii".

Una dintre nedumeririle la care nu a aflat inca raspuns e cum de barbatii nu fac anexita, iar in ultima discutie cu Big Brother in Camera Secretelor a marturisit ca nu stie exact ce atitudine "sa aborde", a continuat cu o noua expresie - "a trage invatamant" si a culminat cu "modelarea din lut a fizionomiilor" celor din casa.

Iustin a reusit sa castige simpatia celor mai multi dintre colegii sai care l-au caracterizat drept un om talentat, harnic, atent cu cei de langa el si constant. Originar din Dragasani, Iustin se intretine singur de la varsta de 16 ani si spune ca e obisnuit cu greutatile vietii.

inainte de intrarea in concursul Big Brother marturisea ca un moment pozitiv in viata lui a fost atunci cand a plecat de acasa: "A fost "motorul" vietii mele; atunci mi-am dat seama cine sunt, cat de mult pot suporta si realiza, cat de importanta e libertatea de exprimare, libertatea mintii, libertatea in sine. Am fost nevoit sa ma descurc, asta m-a format si m-a adus unde sunt acum.

" El a mostenit talentul artistic de la tatal lui, pictor de biserici si, de cativa ani, isi intretine parintii. in toamna trebuie sa plece la Paris, unde a obtinut o bursa de studii in Belle Arte. in casa i-a facut curte asiduu Virginiei, care la randul ei parea foarte indragostita de el, dar nu si dispusa sa faca sex.

Dupa iesirea din casa, Virginia s-a afisat peste tot cu Aly, cu care spune ca are deja o relatie. Ciprian s-a remarcat prin seriozitatea cu care a tratat sarcinile date de Big Brother. Cand a intrat in casa a declarat ca a venit sa castige premiul cel mare si a fost cat se poate de serios in tot ceea ce a facut.

Pe tot parcursul show-ului el i-a facut curte Monicai si a sperat pana in ultima clipa ca vor fi impreuna. Caracterizat de unele colege ca fiind "mare tantalau", Ciprian nu a facut excese, nu s-a angrenat in conflicte si a tinut foarte mult la imaginea sa.

Acest aspect a fost remarcat si de unii "fratiori", care au spus dupa ce au iesit ca Ciprian e foarte grijuliu cu ce arata publicului si se cenzureaza foarte bine. El a declarat inainte de a intra in casa ca si-ar dori foarte mult sa lucreze in televiziune si crede ca participarea la Big Brother i-ar putea oferi posibilitatea sa fie remarcat de persoanele potrivite.