Este un simulator de fotbal, dar nu orice fel de fotbal, ci fotbal australian.

Pentru cei care nu stiu acest gen de sport este o combinatie intre fotbal, asa cum il stim, si rugby. Nu avem timp sa va expicam acum regulile jocului, nu am reusit sa le aflam nici noi pe toate.

Ideea de baza este, ca desi am stapanit destul de greu jocul, datorita ignorantei noastre in ceea ce priveste acest sport, ne-am distrat de milioane. Simularea in sine este reusita cu faze spectaculoase (atat cat de spectaculos poate fi rugby-ul). E adevarat ca mare parte din atractie a constituit-o faptul ca eram deosebit de curiosi sa vedem cum se practica acest sport.

Dar, in ciuda, nestiintei de care am dat dovada la capitolul regulamentului, nu putem sa nu observam grija cu care producatorii, Acclaim, au tratat acest joc. Se vede, bag de seama, ca au o piata foarte buna de vanzari in Australia si Oceania, locul de bastina al acestui sport.

Modelele sunt foarte realiste si detaliate, animatiile sunt fluide, miscarile sun reale, iar ciocnirile au la randul lor exact acele urmari care te astepti sa la aiba. Terenul este si el degradabil, astfel ca la sfarsitul unui meci disputat in conditii meteo nefavorabile, acesta va arata ca un camp proaspat arat.

Nu stiu cat succes ar putea avea un astfel de joc pe la noi, destul de redus mai mult ca sigur, dar nu ar stica sa va aruncati un ochi asupra lui, macar pentru a afla cu ce se distreaza prietenii nostri australieni (asta in cazul in care va bate gandul sa emigrati in patria cangurilor).