Cantareata Courtney Love, vaduva liderului trupei Nirvana, Curt Cobain, s-a predat, vineri, politiei din Los Angeles, dupa ce a fost acuzata ca a atacat o femeie in locuinta fostului sau manager Jim Barber, informeaza BBC online. Autoritatile au spus ca vedeta, in varsta de 39 de ani, avea asupra sa o arma cu care a amenintat-o pe femeie.

Courtney a fost ulterior eliberata pe cautiune si va aparea in fata instantei pe 9 iulie. Fosta componenta a trupei Hole, Courtney Love se afla in prezent intr-un alt proces, pentru posesie de droguri. Politia a gasit droguri in apartamentul cantaretei in timpul unei perchezitii ca urmare a unei acuzatii de tulburare a linistii publice, in octombrie, anul trecut.

Pe langa acestea, Love mai are la activ un proces. Ea este acuzata ca ar fi lovit un fan cu un microfon, in timpul unui concert in Manhattan, in luna martie. Cantareata a fost de acord sa urmeze un tratament de dezintoxicare, dupa ce a recunoscut, in timpul arestului din octombrie, anul trecut, ca a consumat cocaina. Daca va urma acest tratament, este posibil sa scape de inchisoare.

Love a pierdut de curand si custodia fiicei sale in varsta de 11 ani, Frances Bean.