Potrivit unor date furnizate de un ofiter superior din cadrul Serviciului Roman de Informatii, persoane cu influenta din viata politica, din structurile de stat si din mediile de afaceri cu orientare homosexuala, dar mai ales pedofila, sunt tinute sub o stricta supraveghere din ratiuni care tin de “siguranta nationala”

· Exista indicii potrivit carora asemenea materiale compromitatoare ar putea fi lasate sa se “scurga” in perioada campaniilor electorale

Ziarul “Stirea Zilei” a intrat in posesia unor informatii de-a dreptul explozive, care ar putea arunca in aer scena politica autohtona.

Acestea se refera la faptul ca nume importante ale politicii si afacerilor sunt implicate in “legaturi contra firii” cu persoane de acelasi sex sau chiar cu minori.

Potrivit unor date furnizate de un ofiter superior din cadrul Serviciului Roman de Informatii faptul ca aceste persoane ar constitui un pericol pentru structurile in care se afla, Serviciul Roman de Informatii a desfasurat o ampla actiune “informativ-operativa”, care s-a lasat cu strangerea de dovezi palpabile, cum ar fi inregistrarea video a actelor sexuale.

Potrivit informatiilor furnizate de ofiterul superior din SRI, aceste dovezi ar putea fi facute publice, in mod “accidental”, in campania electorala pentru alegerile parlamentare si prezidentiale.

Operatiunea “Joc in doi”

Desi multa lume ar putea fi socata, precizam ca asemenea operatiuni sunt un lucru obisnuit in lumea serviciilor secrete care au atributii privind siguranta statului. De asemenea, nici serviciile secrete care opereaza in strainatate nu sunt straine de astfel de practici.

Explicatia este simpla: o persoana cu o pozitie cheie in cadrul structurilor de conducere ale unui stat care isi poate distruge cariera si chiar viata daca i se dezvaluie preferinta sexuala atipica, sa-i spunem asa, este foarte usor de manipulat.

Un serviciu secret strain poate face presiuni asupra acestor persoane pentru a le determina sa furnizeze o serie de informatii si documente, ceea ce ar conduce la divulgarea unor secrete de serviciu sau de stat. Iata de ce Serviciul Roman de Informatii, desi nu recunoaste oficial, a desfasurat de-a lungul anilor operatiunea, pe care o vom numi conventional, “Joc in doi”.

“Legaturi nocive pentru siguranta statului”

Potrivit declaratiilor care ne-au fost furnizate de ofiterul din cadrul Serviciului Roman de Informatii, specialistii in psihologie comportamentala ai SRI considera ca persoanele care au legaturi homosexuale sau pedofile sunt “nocive” din punct de vedere al sigurantei statului, constituind un pericol potential pentru structurile in cadrul carora activeaza.

Se pare ca aceste persoane sunt labile psihic, irascibile, chiar frustrante prin comportament atunci cand iubitul “nu se intoarce la timp”. In plus, sunt foarte stresate si pot comite greseli.

Atentia SRI s-a concentrat in primul rand asupra persoanelor din zona politica, dar si administrativa, cum ar fi ministerele, regiile autonome, marile societati comerciale, dar nu a fost omisa nici zona administratiei locale.

O alta tinta importanta a acestei operatiuni au constituit-o oamenii de afaceri homosexuali si pedofili care intra in contact cu oamenii politici. Potrivit psihologilor desi nu sunt un pericol la fel de mare pentru siguranta statului precum “colegii” lor din politica si administratie, oamenii de afaceri pot fi totusi santajati de importante sume de bani.

Se pare ca SRI a recurs la aceasta operatiune informativ-operativa ca urmare a faptului ca homosexualitatea si pedofilia tind sa devina o practica ce se desfasoara “in circuit inchis”, deci este nevoie de specialisti in culegerea de informatii pentru a penetra (nu e nici o aluzie!) acest cerc vicios.

In plus, persoanele respective reprezinta un pericol potential, avand in vedere faptul ca ele pot deveni santajabile.

Imagini, adrese, pozitii cu politicieni si oameni de afaceri

Supravegherea “informativ-operativa” declansata de SRI s-a soldat cu o captura impresionanta, ne-a declarat sursa citata. Astfel, in fisetele SRI stau bine pastrate inregistrari video continand zeci de reprize de “harjoneli pidosnice” care ii au ca eroi principali oameni politici si de afaceri.

Rezultatul muncii agentilor SRI s-a concretizat intr-un dosar voluminos care, pe langa inregistrarile video de care aminteam, contine si indicatii despre locurile unde se desfasoara “partidele”, respectiv adresele “cuiburilor de nebunii”.

Scurgere “accidentala” de informatii

Ofiterul superior din cadrul SRI care ne-a furnizat aceste date sustine ca informatiile referitoare la politicienii, functionarii publici cu rang inalt si oamenii de afaceri homosexuali si pedofili vor fi folosite doar pentru protejarea intereselor statului.

Este posibil insa ca, in preajma sau in timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare si prezidentiale, sa aiba loc o “scurgere de informatii” despre politicienii homosexuali si pedofili.

Aceasta manevra ar constitui o lovitura spectaculoasa pentru cei care ar pune-o la cale si mortala pentru cei carora le este adresata, cu atat mai mult cu cat aceasta practica ar fi o noutate absoluta pentru scena politica romaneasca.

Nu este exclus faptul ca in preajma alegerilor generale sa asistam la retragerea unor candidaturi pentru clasicele motive “de sanatate”.

In numerele viitoare vom reveni cu amanunte pe aceasta tema.

Presedintele Comisiei SRI neaga implicarea Serviciului in filarea politicienilor pedofili sau homosexuali

Ion Stan, presedintele Comisie parlamentare de control asupra SRI, a declarat reporterilor de la “Stirea Zilei” ca asemenea practici nu reprezinta o preocupare pentru Serviciul Roman de Informatii. “Nu cred ca se face asa ceva.

SRI nu are, potrivit Legii sigurantei nationale, atributii sa aiba asemenea preocupari”, a spus Stan, adaugand, insa, ca, “daca o persoana ar aduce atingere sigurantei nationale, poate s-ar recurge la astfel de metode, pentru ca SRI se ocupa doar de amenintarile si vulnerabilitatile la adresa sigurantei statului”.

Din partea Serviciului Roman de Informatii a fost imposibil sa obtinem vreo completare la informatiile obtinute de noi, intrucat, asa cum ni s-a explicat, “este duminica”. Din aceasta cauza, directorul SRI, Radu Timofte nu a putut fi contactat.

In schimb, seful Biroului de Presa al Serviciului, Marian Curelaru, ne-a spus clar ca “duminica nici directorul, nici alte persoane care ar putea da un raspuns la aceasta probleme nu pot fi contactate”.

Pedofilia se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 15 ani

Singurele referiri la homosexualitate si pedofilie se fac prin noul Cod Penal. La Capitolul privind viata sexuala, la raporturi sexule cu minorii sunt stabilite pedepsele penale pentru pedofilie cu inchisoarea de la 3 la 15 ani, in functie de circumstantele agravante.

In ceea ce priveste homosexualitatea, aceasta, conform aceluasi Cod Penal, este permisa, atat timp cat manifestarile celor implicati nu se fac in public. Cat despre abuzuri ale homosexualilor, acestea au fost incluse la Capitolul violuri.

Codul Penal este suficient pentru pedepsirea pedofiliei si homosexualitatii

Avocatul Augustin Bolcas, membru al Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, sustine ca legi exista, important este sa fie respectate: “Homosexualitatea si pedofilia sunt tratate in Codul Penal si nu cred ca ar trebui sa avem legi speciale pentru asta. Sunt suficiente. Daca sunt respectate prevederile Codului Penal, atunci este bine”.

Opinia lui Bolcas este intarita si de colegul sau de la UDMR, Eckestein Kovacs Peter - membru al Comisiei Juridice a Senatului: “Acum doi ani au existat discutii legate de elaborarea unor legi speciale pentru pedofilie si homosexualitate, dar problema s-a rezolvat la modificarea Codului Penal.

Sunt suficiente prevederile de acolo si, daca acelea sunt respectate si puse in aplicare, nu vad rostul unor legi speciale”.

Din antichitate pana in zilele noastre, lumea a fost plina de homosexuali

· Unii dintre ei au condus imperii, ca imparatul roman Iulius Caesar

In ciuda dorintei presedintelui Bush de a introduce un amendament in Constitutie, care sa interzica casatoriile intre homosexuali, dorinta reafirmata si cu ocazia vizitei sale recente la Vatican, perechile de acelasi sex continua sa intre in legalitate, cununandu-se in Massachuttsetts.

Homosexualitatea nu este o noutate, existand exemple celebre in istorie, precum Edward al II-lea, rege al Angliei, printul George, duce de Kent, Henry al III-lea al Frantei, sau chiar generalul roman din antichitate Lucius Cornelius Sulla, Platon si chiar imparatul Iulius Caesar. Un alt exemplu celebru este renascentistul Michelangelo Buonarrotti.

Dintre figurile aflate vesnic sub lumina reflectoarelor, mai aproape de epoca in care traim, sunt cunoscute pasiunile unora fata de persoanele cu acelasi sex. Din aceasta categorie face parte cantareata Samantha Fox sau muzicianul britanic Boy George, Sophie B.

Hawkins, care a recunoscut ca este bisexuala, cantaretul si compozitorul englez distins cu titlul de sir, Elton John, actrita Angelina Jolie, despre care ziarele scriu ca ar fi bisexuala, Freddie Mercury, George Michael sau chiar raposatul creator de moda Gianni Versace.

Oameni de cultura cu “vederi foarte deschise”

Dintre oamenii de cultura despre care se stie ca au pasiuni sexuale deosebite, indreptate catre cei de acelasi sex, merita mentionat Nestor Almendros, castigator al Premiului Academiei Spaniole de Film, Pedro Almodovar, regizor spaniol, detinator al unui premiu Oscar, Josephine Baker, actrita si cantareata franceza, Sarah Bernhardt, tot actrita, Sir Dirk Bogarde, care a jucat in celebra productie

cinematografica “Moarte la Venezia”, Marlon Brando, actor american, si chiar Richard Chamberlain.

Lista continua cu actorul american Montgomery Clift, Jean Cocteau, regizor francez si iubit al lui Jean Marais, Rupert Everett, actor britanic, regizorul german Reiner Werner Fassbinder, faimoasa actrita Greta Garbo, Sir Alec Guinness, actor englez bisexual, Rock Hudson, actor american, fotograful american Annie Leibowitz, Sal Mineo, actor din SUA, Laurence Olivier, actor britanic, care in ciuda

faptului ca era bisexual, a fost distins cu titlul de sir, Pier Paolo Pasolini, regizor si scenarist italian, Anthony Perkins sau Dick Sargent, ambii, actori americani.

Compozitorul “Anotimpurilor” era atras tot de barbati

Putini stiu ca Piotr Ilich Tchaikovski era homosexual. Alti muzicieni cu aceeasi orientare sexuala sunt Leonard Bernstein, compozitor american bisexual, Tracy Chapman, compozitoare si interpreta, Sinnead O’Connor, bisexuala, Bessie Smith, nume marcant in blues, Jimmy Sammerville, cantaret, Andy Warhol, interpret de muzica pop, precum si Jenis Joplin.

Dintre scriitorii cunoscuti pentru simpatia fata de persoanele de acelasi sex se numara Louis Aragon, poet francez bisexual, Roland Barthes, scriitor francez, Andre Gide, scriitor francez, laureat al Premiului Nobel, Gore Vidal, scriitor american, Walt Whitman, poet amerian, Oscar Wilde, autor al unor celebre piese de teatru, la fel ca si Tennessee Williams, Virginia Wolf, scriitoare britanica,

sau controversatul Marchiz de Sade, filosof al secolului XVIII.

Multi balerini s-au orientat si ei, din punct de vedere sexual, catre cei de acelasi gen, cei mai cunoscuti fiind Rudolf Nureiev si Vaslav Nijinsky. Campioana la tenis Martina Navratilova si Amelie Mauresmo, aflata in prezent in circuitul mondial, sunt ambele lesbiene.

Edgar Hoover a ramas loial o viata intreaga aceluiasi barbat

Cat despre lumea politica, chiar daca nu exista certitudini, sunt binecunoscute inclinatiile unora catre reprezentanti ai aceluiasi sex. Cel mai bun exemplu este Edgar Hoover, fostul sef al FBI, despre care nimeni nu stie sa fi avut vreodata o relatie amoroasa cu o femeie. Mai mult, el a trait impreuna cu mama sa pana cand aceasta a murit, in 1938, pe cand el avea deja 43 de ani.

In schimb, relatia sa de “prietenie” cu Clyde Tolson a durat toata viata, cei doi fiind nedespartiti, petrecandu-si chiar si vacantele impreuna.

James Clark, ambasadorul britanic la Luxembourg, nu s-a sfiit sa-si ia partnerul la o receptie data de regina, in luna aprilie a acestui an. Un alt exemplu, “nu de politician homosexual, ci de politician care, intamplator, este homosexual”, dupa cum singur a recunoscut, este membrul Parlamentului din Canada, Scott Brison.

Este cunoscuta, de asemenea, orientarea sexuala a episcopului din New Hampshire, Anglia, pe numele sau Gene Robinson, el nefiind nici pe departe singurul cu astfel de preferinte dintre purtatorii straielor bisericesti.

Sexologul Bebe Mihaescu nu crede ca SRI se ocupa de homosexuali

* ”Daca o face intr-adevar, acest lucru ar fi o violare a intimitatii individului” afirma Bebe Mihaescu

Am vrut sa aflam si parerea unui specialist vis-à-vis de aceasta problema. Iata ce ne-a declarat sexologul Bebe Mihaescu, realizatorul emisiunii “Sa vorbim despre sex” de la Pro Fm si autorul a doua carti despre sexualitate:

“Nu cred ca SRI se ocupa de homosexualii din politica, poate numai daca acestia ar pune cumva in pericol siguranta Romaniei. Oricum, in cazul in care SRI-ul ar urmari, intr-adevar, homosexualii din lumea politica, acest lucru ar fi o violare a intimitatii la care are dreptul fiecare individ”.

In ceea ce priveste atitudinea unui homosexual atunci cand acesta nu-si satisface nevoile, Bebe Mihaescu ne-a declarat: “Homosexualitatea este o alternativa la heterosexualitate. Reactiile sunt, prin urmare, asemanatoare cu cele ale unui heterosexual. Atunci cand homosexualul are o viata sexuala implinita, el este vesel, multumit, afiseaza o stapanire de sine.

Dar atunci cand nu isi satisface nevoile, el este trist, necajit, nu are chef de mers la petreceri, sa bea sau sa fumeze”.

Potrivit lui Bebe Mihaescu, homosexualii au anumite coduri de comunicare si pot fi reperati atunci cand aceste coduri se cunosc. Unul foarte cunoscut este folosirea unor culori nespecifice masculinitatii, cum ar fi roz sau galben. “Aceste coduri arata daca individul isi cauta sau nu un partener. Ele tin de culori sau gesturi folosite de homosexuali.

Spre exemplu, un homosexual se poate repera dupa batista, in functie de culoarea ei si de locul in care este tinuta (dreapta sau stanga)”, ne-a mai spus Mihaescu.