Scandalul a pornit de la faptul ca cei doi nu au reusit sa se puna de acord asupra partidului care a castigat alegerile locale din 6 iunie

Vineri seara la OTV, Dan Diaconescu a avut ca invitati trei parlamentari cu care a incercat sa abordeze problema fraudarii alegerilor. Atat ca Paul Pacuraru (senator PNL), Florina Jipa (deputat PRM) si Codrin Stefanescu au transformat emisiunea intr-un balci televizat.

Florina Jipa se limita la a spune ca PRM-ul a fost furat la alegeri, ca, per ansamblu, alegerile au fost fraudate, cu toate ca ceilalti doi invitati o dezaprobau.

Cu toate ca aceasta se astepta ca macar liberalul sa ii sustina acest punct de vedere, Paul Pacuraru a admis ca alegerile nu au fost fraudate, considerand ca incercarile peremistei Florina Jipa de a demonstra contrariul nu aveau suport real.

Despre Florina Jipa, Codrin Stefanescu ne-a declarat ieri ca “era in plus la emisiune” si ca vorbea intr-una despre o adevarata “conspiratie mondiala” impotriva PRM-ului.

Cordin Stefanescu era intrigat, in schimb, ca liberalul sustinea sus si tare ca PNL-ul si PD-ul au castigat alegerile, nicidecum PSD.

In plus, Stefanescu era atacat verbal de Pacuraru, care spunea ca in general, social-democratii sunt “oameni bolnavi la cap” si trimit “oameni beti la emisiunile tv” (aluzie la Stefanescu - n.r.). “M-a facut si mitocan. Nu se cade pentru un politician sa foloseasca un asemenea limbaj “, a replicat pesedistul.

Dan Diaconescu a solicitat in repetate randuri intreruperea emisiunii cu spoturi publicitare, intrucat, la un moment dat, certurile pareau sa degenereze. Contactat telefonic, Dan Diaconescu ne-a declarat ca cei doi au sarit la bataie, pe timpul pauzei publicitare.

Paul Pacuraru a apreciat ca emisiunea a fost transformata intr-un “vacarm general”, incriminandu-l pe Stefanescu.

Comunicarea intre cei trei interlocutori si moderator a fost restabilita dupa ce au fost primite numeroase mesaje de la telespectatori.

Social-democratul Vasile Gherasim nu a fost membru PNL

Spre finalul celor doua ore de dezbateri aprinse si-a facut aparitia un oaspete-surpriza: Vasile Gherasim, primarul PSD al Sectorului 1 al Capitalei, candidat in turul 2 al alegerilor. Acesta a venit la OTV pentru a dezminti ideea ca ar fi fost candva membru PNL.

El a negat vehement aceasta informatie lansata ca perfect valabila de catre liberalul Paul Pacuraru in contextul in care discutia din studio se concentrase in jurul fenomenului de migratie politica. Ulterior, Pacuraru a explicat ca poate informatia pe care o primise de la altcineva din partid a fost gresita.

“Oricum, in actualele conditii, cred ca lui Gherasim i-ar fi facut un serviciu un eventual statut de liberal”, a comentat Pacuraru.

Scandal sexual la Brad

Emisiunea de sambata seara a scos la iveala un scandal sexual care mocnea de mai multi ani in localitatea transilvaneana Brad. Margareta Pasc, fosta amanta a prim-procurorului Judecatoriei Brad, Nicolae Petrut, l-a acuzat pe magistratul hunedorean de “hartuire”, ca urmare a conflictului iscat intre cei doi dupa despartire.

“Dupa ce am terminat-o cu el, a inceput sa ma ameninte si sa imi fabrice pe banda rulanta dosare prin care ma acuza de violarea domiciliului familiei sale”, a declarat Margareta Pasc.

Auzind aceste acuze, Nicolae Petrut a intrat in direct prin telefon, si a acuzat-o pe aceasta ca “este o nemernica si o mincinoasa care vrea sa se razbune pentru ca nu am dorit sa-i raspund la avansurile facute”. “Este o nemernicie pusa la cale de maica-ta”, a replicat procurorul.

Intrebat de Dan Diaconescu daca nu vrea sa participe alaturi de presupusa amanta la un test cu detectorul de minciuni, Nicolae Petrut a replicat ca el nu are timp sa se ocupe cu “asemenea prostii”. Cele doua parti nu au reusit sa ajunga la nici un compromis pana la finalul discutiilor.

In partea a doua a emisiunii Dan Diaconescu a avut-o ca invitata pe o oarecare Constanta Duval din Bucuresti. Spre deosebire de prima femeie care a participat in platou, aceasta prezenta un caz foarte grav in care acuza locatarii unui bloc din Bucuresti ca au complotat pentru uciderea surorii sale.

Cei incriminati de Constanta Duval sunt Munceanu Constantin si Munceanu Maria, vecinii de peste drum ai celei decedate. Cetateanca australianca de origine romana a cerut expres in cadrul emisiunii rejudecarea cazului legat de moartea surorii sale, amenintand ca in caz contrar va face demersuri pentru renuntarea la cetatenia romana si pentru transportarea osemintelor femeii ingropate in Australia.