Realizatorul emisiunii "100%" de la "Realitatea TV", Robert Turcescu traieste o pasionala poveste de dragoste cu Daciana Sarbu, secretarul de stat pentru tineret. Turcescu a invitat-o in emisiune cu mult timp in urma si a "tocat-o" cu intrebari despre tata, avere si blonde, apoi "i-a dat" o bila neagra pentru ultimul raspuns.

Daciana nu i-a purtat ranchiuna ziaristului, nici macar cand acesta a inceput sa o sune si sa-i trimita SMS-uri de "amor" si propuneri concrete. Cei doi au fost plecati in China, intr-o delegatie oficiala, astfel incat au avut mult timp la dispozitie pentru a se cunoaste mai bine.

Cand au revenit in tara, Turcescu a fost cel care a insistat, iar Daciana se pare ca nu a rezistat "textelor" lui si nici nu i-a pasat ca este mai scund cu 15 cm decat ea, ca e divortat si are o fiica. Cei doi au fost vazuti impreuna si nu au mai putut nega ca sunt in plin "love story".

Blonda nu a infirmat ca se afla "intr-o relatie normala, de inceput", dar nici nu a vrut sa ne ofere amanunte, Robert Turcescu ne-a confirmat si el inceputul de idila, fara comentarii suplimentare.