Galeria frumoaselor din show-bizz-ul mioritic care se dezbraca in diferite publicatii pentru barbati se mareste simtitor. Una dintre ele ar putea fi si ardeleanca de la trupa "Blondy", Cristina Rus, care, recent, a declarat ca, pe viitor, intentioneaza sa pozeze aproape goala.

Fosta manechina, acum cantareata, Cristina este de multa vreme o obsesie a barbatilor iubitori de muzica dance, care si-o inchipuie pe atragatoarea femeie in cele mai incitante pozitii.

Din fericire pentru masculii romani, cum spuneam, Cristina nu va ramane numai o fantezie, pentru ca este foarte posibil ca tanara sa apara in aceasta vara, dezbracata de orice inhibitii si prejudecati, in revista "Playboy".

O dovada in acest sens este si faptul ca domnisoara Rus a raspuns afirmativ cand a fost intrebata daca "i-ar placea sa pozeze in Playboy", saptamana trecuta, de fata cu o multime de persoane, majoritatea vedete, la o emisiune de divertisment. Astfel, daca surata ei de scena, cealalta blondina, Andreea Banica, a aparut in publicatia respectiva, pentru Cristina, acest lucru va fi o premiera.

Pana atunci, nu ne ramane decat sa apreciem nurii unei alte blonde, Rocsana Marcu.