Ati petrecut toata noaptea cu amicii, iar a doua zi la serviciu nu ati mai fost buni de nimic? Durerile de cap si starea generala proasta v-au impiedicat sa va concentrati la ceea ce aveati de facut? Iata cateva produse care va pot ajuta sa va reveniti din mahmureala. Epilobium - Capsulele contin trei plante: pelinul, pufulita cu flori mici si pedicuta.

Produsul are actiune depurativa, reusind sa elimine toxinele din organism, actiune dezinfectanta si regeneratoare a tesutului hepatic. Daca ati intrecut masura seara si v-ati trezit cu capul deloc limpede, luati 3 capsule dimineata, cu multa apa, pentru a va putea reveni. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: 1-2 capsule de trei ori pe zi. Pret: 55.000 lei.

Alcool Protect - Poate fi administrat dupa un chef prelungit. Asigura dezintoxicarea rapida a organismului si protejeaza ficatul expus in cazul unui consum frecvent de alcool. Prezenta macesului asigura o buna parte de vitamine, teiul si menta au actiune sedativa si imbunatatesc starea de spirit. Aceasta tinctura e special conceputa pentru eliminarea efectelor negative aduse de consumul de alcool.

Dimineata se administreaza 40 de picaturi in putina apa, cu inghitituri rare. Prezentare: flacon cu 25 ml. Administrare: 30-40 picaturi de trei ori/zi inainte de masa. Pret: 50.000 lei. Detoxifiant - Contine anghinare, angelic, ienupar, cardamon si flori de soc. Aceasta tinctura este binevenita dupa o noapte de chef.

Dimineata, la trezire, se administreaza 2 lingurite in 100 ml de apa pe stomacul gol. Este un antialergic foarte bun, ajuta la detoxifierea organismului, creeaza o buna protectie pentru ficatul obosit si imbibat in alcool, ajuta la eliminarea acidului uric din organism. Prezentare: flacon cu 50 ml. Pret: 50.000 lei.

Extras hidroalcoolic de pedicuta - Are actiune antialcoolica, antitabagica, diuretica si laxativa. Daca sunteti un mare bautor, il puteti folosi pentru a va proteja ficatul. Se recomanda si in litiaza renala. Dimineata, dupa chef, luati o lingurita din aceasta tinctura intr-un pahar cu 100 ml de apa, cu 15 minute inainte de masa. Va va trezi din mahmureala. Prezentare: flacon cu 25 ml.

Administrare: o lingurita in 100 ml apa de trei ori/zi cu 15 minute inainte de masa. Pret: 30.000 lei. Macerat glicerinic din mladite de ienupar - E recomandat in caz de ciroza, colica hepatica recidivanta sau hepatita cronica. Prezentare: flacon cu 50 ml. Administrare: 50 picaturi, de trei ori/zi sau 70 de picaturi in doza unica. Pret: 70.

000 Produsele prezentate le puteti gasi in magazinele din str. Baia de Fier nr. 5 si din str. Matei Voievod 135, strada de la intersectia Vatra Luminoasa cu sos. Mihai Bravu.

Leacuri la indemana oricui

* Dimineata, la trezire, se consuma un bol de ciorba de potroace;

* Se consuma o cana de bors rece pe stomacul gol. Taratele care stau la baza borsului contin toata gama de vitamina B si va echilibreaza si nervos;

* Se consuma o salata din telina, ridiche neagra si patrunjel verde, drese cu zeama de lamaie;

* Se consuma tinctura de ardei iute, 30 de picaturi in ceai de anghinare. Se foloseste in toate curele de dezalcoolizare, pana la obtinerea rezultatului;

* Se consuma 2 linguri de miere, din jumatate in jumatate de ora, timp de 12 ore, dupa care nu se bea apa;

* Administrarea a 50 de picaturi de tinctura de propolis in 100 ml de apa. Singura problema este toleranta fata de propolis.