Trupa "Spicy" a dat lovitura, anul trecut, cu melodia "Mi-e frica". A fost una dintre cele mai fredonate piese ale sezonului estival, pana si pustoaicele de 10 anisori stiind versurile: "Mi-e frica, mi-e frica sa dorm singurica".

Ce sa mai spunem de barbati, care, atunci cand le-au vazut pentru prima data pe cele doua componente ale formatiei, le-au catalogat imediat, spunand despre ele ca sunt niste "bombonele dulci de tot".

Concerte in America

In iarna, fetele au recidivat cu piesa "Chipul tau", pentru care au primit si un premiu special la Festivalul "Cantecului de dragoste". De atunci, insa, nu am mai auzit nimic despre frumoasele de la "Spicy".

Care sa fi fost motivul? Ei bine, se pare ca domnisoarele au fost plecate in SUA pentru a concerta in fata romanilor din diaspora. Turneul american a fost unul de bun-augur, cantaretele lasand o impresie foarte buna publicului venit in numar mare la spectacolele lor.

Impulsionate de succesul avut pe pamant "american", fetele s-au intors in tara hotarate sa rupa gura targului cu o noua piesa, tot estivala.

Filmari in Spania

Si, pentru ca succesul sa fie asigurat, Agentia "Space Music", cea care le impresariaza pe cantarete, a hotarat ca filmarile la noul videoclip sa se faca in Spania. Mai exact, in clubul "Pacea", din Ibiza, un local de super fite din zona, frecventat de diverse vedete din lumea artistica si sportiva internationala.

Clipul va fi realizat de echipa regizorului Petre Nastase si va fi gata in jurul datei de 15 iulie, cand va fi difuzat si pe posturile de specialitate. Suntem curiosi sa vedem ce va iesi...

Fetele vor purta haine "D&G"

Pana atunci insa sa va spunem ca, pentru noul videoclip, fetele vor purta atat tinute Ziggo House (Romania), cat si "Blu" sau "Dolce & Gabanna", achizitionate chiar din Ibiza, iar o parte din filmari la videoclip se vor face pe iahtul fotbalistului roman Adrian Mutu, un "Azimut 55".

Ar mai fi de spus ca la ele va asista chiar vedeta lui Chelsea, care este cunoscut ca un mare iubitor de muzica si de femei frumoase. Si doar are ce vedea la "Spicy"!