Cine mai e si fatuca asta sexy, ce-si zice Adelline? Fiti indulgenti cu ea, caci nu se stie ce mare vedeta va ajunge peste ani si nici ca le mai raspunde ziaristilor la telefon, redirectionand apelurile spre PR. Ei, iata ca, la doar 17 ani, Adelline se poate lauda cu un album de debut, ce-i poarta numele, dar si cu un videoclip al piesei “E randul meu“.

La filmarile ce s-au desfasurat pe parcursul a 18 ore au fost prezenti si stripperii de la Flamingo Boys, care au incadrat-o in momentele dansante. Adelline este eleva in clasa a XI-a si, in paralel cu scoala, frecventeaza si cursurile de pian, dans si canto.

Desi se imbraca sexy, e clar ca avem de-a face cu o domnisorica scolita! In timp ce multor romani le expira pasaportul in geanta fara a reusi sa paseasca peste granita, va spunem ca interpreta a calatorit alaturi de familie in toata lumea. In aceste expeditii a invatat sa faca poze sub apa si sa conduca Jeep-ul in desert.

Apropo, va sfatuim sa pastrati distanta, caci iese la plimbare cu doi caini nu tocmai prietenosi, un Rottweiller si un Dog german. Se pare insa ca tot nu se simte in siguranta, din moment ce intentioneaza sa-si cumpere si un pui de tigru alb.