“Afara!“, a titrat cotidianul Bild la cateva minute dupa incheierea meciului de pe “Jose Alvalade“. Un titlu imens pe o prima pagina care era ilustrata cu plonjonul tardiv si inutil al lui Kahn la sutul lui Heinz, care a adus egalarea la 1-1.

RUSINE. Ironic, cei de la Bild, concluzioneaza: “Bun meci!, Buna evolutie!“, “Dar 1-2 cu echipa B a Cehiei!“. In urma cu foarte putin timp, echipa lui Voller era spulberata la Bucuresti, 5-1, de Romania si la Bucuresti era mare sarbatoare. Insa dupa un 0-2 cu Ungaria, pe teren propriu, era clar ca nu batusem decat o echipa aproape sub nivelul Letoniei.

Confirmarea a venit aseara, cand Kahn, Ballack si compania au fost aruncati in afara turneului final, pe usa din dos, de o echipa ceha construita “la misto“ de selectionerul Karel Bruckner.

KILLER. Dupa un meci oarecum modest, chinurile si zbaterile inestetice ale nemtilor au fost intrerupte de formidabilul Milan Baros, introdus pe teren cu doar cateva minute inainte. Atacantul lui Liverpool a facut dreptate, punand capat aventurii portugheze a unei reprezentative dezamagitoare si fara nimic frumos.

“Rudi, pana cand?“, se intrebau cei de la Bild, ziarul care a adoptat atitudinea cea mai critica la adresa “Mannschaft-ului“.