Pe langa numarul impresionant de fani pe care ii aduna in urma reprezentatiilor de pe stadion, fotbalistii de la Euro 2004 reusesc sa castige si admiratia femeilor din intreaga lume, prin calitatile lor fizice de necontestat.

Potrivit unui sondaj realizat de cotidianul german "Bild", in topul celor mai atragatori jucatori de la acest campionat, "trio-ul de foc" al lui Trapattoni, Totti-Vieri-Del Piero, ocupa primele locuri, la mica distanta de cei trei aflandu-se Alessandro Nesta, Christian Panucci si Fabio Cannavaro.

Dar nu numai italienii figureaza in topul celor mai frumosi idoli ai gazonului, alaturi de acestia in clasament ii mai gasim si pe englezul David Beckham (cum altfel?), germanul Michael Ballack, chiar si cei doi frati elvetieni, Murat si Hakan Yakin. Nu lipsesc nici spaniolul Fernando Morientes sau reprezentantii tarii-gazda, Luis Figo si Fernando Couto.

Femeile din Germania au insa si cateva preferinte pe care le-am putea considera cel putin ciudate, atacantul olandez Ruud van Nistelrooy si mijlocasul ceh Pavel Nedved aflandu-se si ei, in viziunea lor, printre cei mai atragatori fotbalisti de la Euro 2004, desi acestia nu pot fi comparati niciodata cu "frumosii" care ii surclaseaza. Deh, chestie de gusturi...