Bucurestenii au posibilitatea, duminica, sa priveasca la cer, unde nu vor mai vedea doar promisiuni ce astepta sa fie respectate, ci se vor putea delecta cu un spectacol aviatic pe cinste. Astfel, duminica, incepand cu ora 10.

00, pe Aeroportul Baneasa, se va desfasura un miting aviatic organizat de reprezentantii Aviatiei Sportive, la care vor participa piloti instructori si sportivi ai Aeroclubului Romaniei. 36 de parasutisti vor sari, simultan, din trei avioane AN2, oferind un veritabil spectacol pe bolta cereasca.

Deasupra Capitalei vor zbura avioane ultrausoare, vor fi oferite momente acrobatice de catre planoare solo si de catre formatii de planoare si va avea loc o vanatoare de baloane cu Zlin 726. Componentii lotului national de acrobatie zbor cu motor vor oferi o demonstratie de inalta acrobatie, pilotand avioane AXTRA 300L.

O formatie de patru avioane, pilotate de juniorii lotului, va arata ca tara noastra are tineri capabili sa stapaneasca un aparat de zbor asa cum altii stapanesc o bicicleta, iar mitingul se va incheia cu acrobatii in formatie de patru avioane, pilotate de instructorii lotului. Intrarea este libera.