Sunt nevinovat! Nu am consumat cocaina! Asa sustine antrenorul Dan Petrescu. Sportivul a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca NU a fost audiat niciodata in dosarul Cocaina si ca a fost chemat la Parchet ca MARTOR. Antrenorul a aratat ca se asteapta la presiuni din partea unor anumite persoane dupa ce procurorii i- au divulgat numele.

Antrenorul Dan Petrescu sustine ca presupusa sa vina in dosarul Cocaina este ca s-a aflat in noaptea in care s-ar fi consumat droguri in Clubul Office alaturi de mai multi prieteni si de antrenorul din acea perioada, italianul Walter Zenga. Sportivul a mai declarat ca nu are nici o legatura cu traficul sau consumul de stupefiante si ca imaginea sa a avut de suferit in urma atacurilor din presa.

Prietenul antrenorului, avocatul Florin Comsa sustine ca sportivul va fi audiat doar ca martor in acest dosar si ca va spune tot ce stie despre ce s-a intamplat in noiembrie 2002

Walter Zenga si Raluca Sandu au fost retinuti de politisti in noiembrie 2002, in Clubul Office, pentru ca in apropierea mesei lor a fost descoperit un pliculet ce continea cocaina. Dupa doi ani de cercetari procurorii Ministerului Public au arestat 11 persoane. Printre acestea se afla si nepotul presedintelui FRF, Robert Mircea Sandu.

In dosarul cocaina mai sunt invinuiti de consum si detinere de droguri si Ileana Lazariuc si Ion Alexandru Tiriac. Miercuri procurorii il vor audia si pe Dan Petrescu ca martor in acesta cauza.