Suparat foc pentru ca il paraseste podoaba capilara, actorul hollywoodian Bruce Willis este dispus sa incerce un tratament revolutionar pentru regenerarea parului. Desi experimentul nu a fost testat, pana acum, decat pe rozatoare si nu a fost inca aprobat de autoritatile americane, Willis este increzator ca aceasta metoda va da rezultate.

Primul pas al actorului in acest sens va fi acela de a se asigura ca operatia respectiva este lipsita de pericole, apoi va trece la fapte. Tratamentul care ii va fi aplicat starului in cauza este acela de "clonare a parului" si consta in inlocuirea unor celule din scalp. "Tratamentul va fi scump, dar banii nu sunt o problema.

Unele femei gasesc chelia lui Bruce atragatoare, dar el o vede ca pe un semn al batranetii. El isi doreste sa arate cat se poate mai bine", a marturisit un prieten al actorului.

Plecand de la aceasta stire, jurnalistii britanici de la "The Sun" au avut nastrusnica idee de a-i face starului hollywoodian cateva portrete cu podoabe capilare ale altor vedete, cum ar fi Cristina Aguilerra, Ozzy Osbourne sau fotbalistul columbian Carlos Valderrama. Willis a parasit-o de curand pe actrita Brooke Burns, cu 23 de ani mai tanara decat el. Cine sa-l mai inteleaga?!