Jucatorul in virsta de 31 de ani a terminat liceul la fara frecventa, dar notele obtinute la probele orale i-au adus laudele profesorilor. La examenul oral de limba engleza, Ganea a luat nota 9, cea mai mare dintre toti elevii liceului! Ulterior, cadrele didactice au marturisit ca fotbalistul le-a surprins prin calitatea dialogului si acuratetea cu care s-a exprimat in limba lui Shakespeare.

Jucatorul s-a comportat bine si la examenul oral de limba romana, obtinind nota 7.50.

“Respectuos si cu mult bun-simt”

Seriozitatea si modestia cu care s-a comportat vedeta platita cu sute de mii de lire sterline pe an au facut ca profesorii si ceilalti participanti la examen sa-l aprecieze in mod deosebit. “Trebuie sa recunoastem ca Ganea a luat note bune pina acum. E de remarcat ca s-a purtat ca un elev obisnuit, cu respect pentru membrii comisiei si pentru colegi. Are mult bun-simt si asta e de apreciat.

Ii dorim succes si la celelalte probe, dar si in fotbal. Speram sa ne reprezinte cu cinste si succes in strainatate”, ne-a declarat Vasile Tifrea, inspectorul scolar general de la Brasov. La iesirea din sala de examen, internationalul tricolor a fost asaltat de amatorii de autografe.

Ganea a sustinut luni proba scrisa la limba romana, iar azi va da examen la matematica. Miine e programata testarea la anatomie/biologie, iar joi - la geografie. Rezultatele se vor afisa luni. Toti profesorii cu care a discutat “Ganezul” au mentionat ca acesta doreste ca, in toamna, sa se inscrie la o facultate de drept.