Supravietuitoarea accidentului produs de sotia senatorului Adrian Paunescu s-a trezit, luni seara, din coma. Dupa trei zile de stat in coma, cand parintii si sora ei erau deja inmormantati, Silvia Burlan, de 15 ani, si-a strigat mama. Fetita se afla acum in afara oricarui pericol, dar ea va ramane mutilata pe viata, fara un ochi. "Este inca in stare de soc, dezorientata.

Nu stie nimic despre moartea parintilor si surorii ei", a declarat dr. Alexandru Camenita. Carmen Paunescu, sotia senatorului de la Barca si autoarea accidentului, nu s-a deplasat pana acum sa o viziteze pe Silvia Burlan.

Asta pentru ca avea o problema cu imbracamintea oferita de spital: "Sunt si eu sotie de senator! Chiar nu-mi puteti da o pijama mai mare? Nu vedeti ca asta nu ma incape?!", s-a rastit Carmen Paunescu la o asistenta din Spitalul de Urgenta Craiova. Tragedia provocata de sotia senatorului Adrian Paunescu a produs disensiuni si in organizatia de la Dolj a partidului de guvernamant.

Intr-o sedinta care a avut loc luni seara, senatorul Constantin Serbanoiu, zis Dili, si-a certat colegii de partid pentru comportamentul lor fata de tragedia produsa de nevasta bardului de la Barca: "V-ati dus toti la "Sultan" ca sa fiti aproape de el, de parca el ar fi avut cel mai mult de suferit, si nu nenorocitii aia pe care i-a omorat nevasta-sa.

La fetita care va ramane mutilata pe viata nu s-a dus nimeni! O sa ma ocup eu de ea, dar ar trebui sa va fie rusine!".

Raca dintre senatorii Constantin Serbanoiu si Adrian Paunescu a depasit granitele partidului in care se afla amandoi, dupa ce Dili a spus intr-o conferinta de presa ca, in cazul politicienilor care au acumulat averi imense, nu ar mai trebui folosit cuvantul "baron", care are o provenienta occidentala, ci mai degraba "sultan", care are un alai de slugi, oferind spre exemplu cazul bardului de

la Barca.