Wesley Snipes a implinit sambata 42 de ani, ocazie cu care Castel Film, gazda sa din Romania, i-a organizat o petrecere in Club Kristal din Bucuresti. Laura Andresan, prezenta la petrecere, a fost vazuta a doua zi in balconul vilei din Baneasa in care e cazat actorul.

Imediat a inceput sa circule zvonul ca petrecerea de sambata noaptea s-a prelungit acasa la Wesley Snipes, dar de data aceasta doar in trei (langa Laura, pe balcon a mai aparut o tanara). Cadoul surpriza adus in Club Kristal pentru Wesley a fost un tort din care au sarit doua fete in costume sumare, una dintre ele fiind Laura Andresan.

Petrecerea s-a terminat spre zorii zilei de duminica, actorul plecand spre casa insotit de garda personala. A doua zi, la balconul vilei sale din Baneasa putea fi vazuta nimeni alta decat Laura Andresan, cea care i-a dansat lui Wesley lasciv toata seara. Alaturi de ea se afla o fata roscata, si ea prezenta la petrecerea actorului din Club Kristal.

Cum Laura e cunoscuta pentru aventurile sale cu barbati celebri, s-a zvonit imediat ca Wesley a petrecut o noapte fierbinte impreuna cu vedeta porno. intrebata de vizita pe care i-a facut-o la domiciliu, Laura se jura ca n-a avut nici o aventura cu actorul si spune ca totul e doar o amicitie nevinovata. "Am vrut sa-i vad piscina!", ne-a declarat ea dupa cateva momente de ezitare.

"il admir de multa vreme si am fost incantata sa-l intalnesc. Ne-am cunoscut acum ceva vreme si de atunci am ramas in relatii bune. Nu am avut nici o aventura cu Wesley, mai ales ca am fost la petrecerea data de ziua lui cu iubitul meu. Ne-am distrat, mi-a mixat piesele muzicale s.a.m.d.

N-a fost nici o relatie de amor", a declarat Laura vadit deranjata de faptul ca presa nu intelege faptul ca poate avea si relatii de amicitie cu barbati celebri si fara nici o tenta sexuala.