In aceste zile se petrec miscari importante de trupe pe piata muzicala autohtona! Astfel, nume grele din muzica romaneasca, precum "Sexxy", "A.S.I.A." sau "Cargo", se pregatesc sa paraseasca una dintre cele mai mari case de productie de la noi, "Media Pro Music". Gurile rele din interiorul respectivei firme sustin ca aceasta situatie este cauzata de anumite probleme financiare.

Aceleasi surse afirma ca 80% din angajati au parasit deja institutia, in frunte cu directorul Bogdan Stratula, care si-a facut propria casa de productie. Situatia este mai dramatica in cazul artistilor produsi de "Media Pro Music", dintre care ii amintim pe: "Sexxy", "Vank", "Cargo", "A.S.I.A.", "Pops", "Talisman" , "Vama Veche", "Amadeus", "Antract".

Unii dintre acesti cantareti au noroc, deoarece au fost preluati de "Perfect Media Production", condusa de cunoscutul compozitor Adrian Ordean si impresarul Vali Stoian.

Printre norocosi se afla "Pops", insa, cat de curand, fetele din trupa vor fi urmate, se pare, de "A.S.I.A" si "Amadeus".