La solicitarea expresa a primului-ministru Adrian Nastase, guvernul a aprobat acordarea unui ajutor in valoare de 170.000 de euro pentru colega noastra Adriana Istodor. Banii ii sint necesari pentru operatia de transplant medular la Spitalul Universitar Saint Louis din Paris.

Banii vor fi alocati din bugetele Ministerului Muncii - 150.000 euro - si Ministerului Sanatatii - 20.000 euro. Adriana a fost diagnosticata la Spitalul Fundeni cu leucemie granulocitara cronica, medicii romani recomandindu-i transplantul medular in Franta, in termen de cel mult un an.

“Gestul guvernului m-a miscat profund”

Le multumesc tuturor celor care s-au gindit la viata unui om ca la un dar nepretuit. M-a impresionat gestul oamenilor, fie ei saraci sau bogati, care au sarit in ajutorul meu cu generozitate si compasiune. Gestul guvernului si al premierului Adrian Nastase de a se opri sa vada de viata unui om care nu cere altceva de la Dumnezeu decit sa traiasca m-a miscat profund. Pentru aceasta le multumesc.

Solidaritatea colegilor mei de breasla si sprijinul lor m-au ajutat sa sper si sa am incredere ca totul se va sfirsi cu bine. In speranta ca-mi vor fi aproape si in perioada urmatoare a vietii mele, destul de dificila, le multumesc ca mi-au acordat prietenia si increderea lor. (Adriana Istodor)