Corega International - brandul retail Allied Telesyn - a anuntat de curand lansarea unei noi familii de rutere realizate pentru a face retelele wireless mai accesibile si mai rapide ca oricand.

Noua gama incorporeaza cea mai noua tehnologie wireless 802.11g, fiind o completare valoroasa la portofoliul de retelistica. Lothar Bahn, presedinte si CEO Corega International a declarat ca "scopul nostru este sa facem retelele wireless usor de folosit, simplu de instalat si rapid de operat, iar noua gama de rutere atinge cu siguranta acest deziderat.

Utilizatorii care doresc sa se conecteze de acasa sau dintr-un birou de marime medie la o retea wireless vor fi placut surprinsi de usurinta cu care pot face acest lucru cu ajutorul unui ruter Corega".

Compact si rafinat, ruterul BAR - AWLA wireless broadband de 54 Mbps este unul dintre cele mai sigure dispozitive de conectivitate ADSL de pe piata. Beneficiind de criptare de date 64/128 WEP, suport pentru VPN si Stateful Inspection Firewall, utilizatorii vor putea sa acceseze Internetul in mod securizat dar si sa partajeze fisiere si periferice cu alte computere din reteaua locala.

Prin integrarea a 4 porturi auto sensing, ruterul BAR-AWLA este capabil de ruleze aplicatii mari consumatoare de latime de banda: fisiere audio-video si transmisii multimedia.

WLBARGP - un alt membru al familiei de rutere wireless broadband - ofera utilizatorilor acces catre retea prin standardul 802.11g, dar este compatibil si cu clasicul 802.11b pe care il folosesc cele mai multe produse. Usor de instalat, cu criptare WEP pentru securitate wireless extinsa si PPPoE, ruterul permite utilizatorilor sa se conecteze la un ISP prin intermediul popularului "dial-up".

Ruterul WLBARGP este ideal pentru utilizatorii casnici si firme mici sau medii care doresc sa economiseasca spatiu si sa foloseasca o conexiune ADSL existenta.

Securitatea a jucat din nou un rol important in realizarea acestor rutere, atunci cand s-a decis folosirea standardului NAT (Network Address Translation) pentru ca adresele IP ale utilizatorilor sa fie private. Sunt de remarcat criptarea WEP si includerea unui Stateful Inspection Firewall pentru protectie extinsa. BAR-SD completeaza aceasta noua gama de rutere.

El este echipat cu 4 porturi 10/100TX auto sensing si este o solutie de conectivitate "all-in-one". Toate ruterele Corega sunt livrate cu suport gratuit multilingv si sunt garantate pentru 2 ani.