De ceva vreme, presa din Romania scrie despre o idila interesanta in lumea show-bizz-ului autohton: aceea dintre presedintele Comitetului Olimpic Roman, Ion Tiriac, si frumoasa prezentatoare Andreea Marin. Cei doi protagonisti au infirmat, sistematic, zvonurile, insistand asupra prieteniei si respectului ce ii leaga.

Trecand peste aceste lucruri, iata ca potentul om de afaceri si Andreea dau, din nou, apa la moara carcotasilor, fiind vazuti impreuna in Atena, la hotelul unde Ion Tiriac este cazat.

Desi obosita, dupa ce a venit din expeditia de pe taram cubanez, Andreea nu a ezitat sa plece in Elada pentru a vedea cel mai spectaculos eveniment sportiv al anului, Jocurile Olimpice. Aici, vedeta TVR a fost vazuta, din nou, alaturi de Ion Tiriac, care se afla la Atena pentru a sustine pozitia COR in cazul Mihaela Melinte.

Cina in doi la Atena

In imaginile difuzate sambata seara, la "Pro TV", i-am putut observa pe Ion Tiriac si Andreea Marin destul de apropiati, insa de indata ce camerele de filmat s-au apropiat de ei, moderatoarea TV a incercat sa se indeparteze de langa presedintele COR. Mai mult, Andreea zambea incurcata si nu a dorit sa faca comentarii legate de prezenta ei alaturi de ilustrul om de sport.

Mai tarziu, cei doi au fost zariti la o terasa, la Casa Romaniei din Atena, discutand in tihna... Asadar, ce mai putem comenta? Sa fie iarasi vorba de o buna prietenie sau, in sfarsit, Andreea si Ion s-au decis sa isi recunoasca relatia in fata presei? Abia la venirea celor doi din Atena vom sti probabil adevarul...

Pentru a afla mai multe amanunte legate de aceasta poveste, am incercat sa luam legatura cu Andreea Marin. Pe telefonul acesteia a raspuns, insa, Cristina, sora vedetei TVR, care nu a vrut sa faca nici un comentariu.

"Andreea Marin si Ion Tiriac, presedintele COR, cel despre care se spune ca este iubitul ei secret, au ajuns la Atena impreuna, insa s-au ferit sa comenteze ceva reporterilor prezenti la iesirea lor din avion."

Tiriac, la mare cu o blonda

Chiar daca, in ultima vreme, Ion Tiriac si Andreea au fost "cuplati" de presa, nu putem sa lasam neobservat un amanunt semnificativ. In aceasta vara, prin ziare, s-a scris ca presedintele Comitetului Olimpic Roman ar avea o alta iubita, o frumoasa blonda, in jur de 40 de ani, cu un corp de invidiat. Cei doi au fost vazuti impreuna, pe litoral, in urma cu cateva saptamani.

Tiriac se afla atunci in concediu, la Mamaia, alaturi de fiul sau, Ion Ion, si prietena acestuia, Ileana Lazariuc.