Aviz amatorilor! Planturoasa Pamela Anderson este in cautarea unui sot! Pare incredibil, insa este adevarat. "Mi-ar placea foarte mult sa ma recasatoresc. Sunt disponibila, cu siguranta. Dar sa intalnesc un barbat gata sa ma ia de nevasta va fi mai greu, pentru ca sunt mama a doi copii", a marturisit Pamela.

Satula de mariajele nebune cu rockerul Tommy Lee, bomba sexy a Hollywood-ului este hotarata sa isi refaca viata alaturi de un barbat sensibil, care sa o inteleaga. Dupa cum se stie, sexoasa blonda se afla (din nou) in proces de divort cu Tommy, cu care are doi copii, Brandon, de 6 ani, si Dylan, de 4 ani.

Din pacate, actrita din "Baywatch" a pierdut deja custodia baietilor, desi ea a insistat in proces ca sotul ei este nepotrivit pentru a se ocupa de fiii lor, fiind un "tata dur si nepasator".

Ne intrebam cat va dura aceasta despartire, mai ales ca timpul a dovedit ca frumoasa Pamela nu poate sta departe prea mult timp de Tommy Lee (chiar daca, in trecut, acesta a agresat-o atat fizic, cat si verbal).