Restaurantul Moara Mariei, patronat de tatal cunoscutului interpret Pepe, a fost devastat, in noaptea de sambata spre duminica, de trei vasluieni beti, abia intorsi de la munca din strainatate.

Cunoscut drept un local in care obisnuiesc sa ia masa de la oameni de afaceri si presedintii unor cluburi de fotbal pana la lideri de marca ai lumii interlope bucurestene, restaurantul Moara Mariei a fost distrus de trei anonimi.

Plecati peste granita de o buna bucata de vreme, timp in care au prestat diverse munci in Germania, Italia si Spania, gemenii Marius si Marian Bati, in varsta de 26 de ani, si Adrian Bejan (28 de ani), toti din Vaslui, au tras pentru un ultim chef in Capitala la un han din Strada Blanari.

Pahar dupa pahar, clientii nici nu au simtit cum trece timpul. ή jurul orei 23.00, beti morti, cei trei tovarasi au inceput sa flirtreze cu femeia de serviciu, pe care au inceput s-o tachineze verbal si chiar s-o traga de halat. Drept urmare, ospatarii au refuzat sa mai dea de baut chefliilor, pe care i-au invitat ca, dupa ce-si termina bauturile, sa paraseasca localul.

Bataie cu cantec la Ion Talent

Fara sa stie sau sa le pese ca proprietarul localului este Ion Pascu, zis Ion Talent, tatal cantaretului Pepe, vasluienii si-au scuipat in palme si s-au apucat gospodareste sa bata personalul restaurantului.

Astfel, scaune pe care nu de mult au stat Fane Spoitoru (care a sarbatorit aici eliberarea din puscarie), Nicu Joitaru (momentan arestat in Franta) sau Gino Iorgulescu, presedintele clubului FC National, au inceput sa zboare de colo-colo si sa faca praf geamurile localului.

Interventia angajatilor s-a dovedit curata nebunie. Femeia de serviciu s-a pomenit intr-o fractiune de secunda cu gura rupta, o ospatarita era sa ramana fara deget dupa ce unul dintre scandalagii a muscat-o de mana, iar ospatarii s-au ales cu cate o mama de bataie. Nici clientii nu au avut o soarta cu mult mai blanda. Multi au scapat cu fuga, insa nu inainte de a incasa cateva lovituri zdravene.

Ajunsi la fata locului, politistii Sectiei 10 au avut parte de acelasi tratament. "N-au avut nici o teama in fata politistilor, care au fost nevoiti sa cheme intariri, inclusiv o echipa a mascatilor de la SPIR.

Pagubele ramase in urma distractiei celor trei clienti au fost estimate la 30 de milioane de lei, iar fratii Bati si Adrian Bejan au fost arestati preventiv pentru distrugere, ultraj, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii si ordinii publice.