"Treaba de specialist. Nici daca la conducerea tehnica ar fi fost, in locul lui Hagi, un consiliu format din cei mai buni antrenori din lume, nu s-ar fi descurcat mai bine", noteaza cotidianul "Turkiye", care lauda initiativa romanului de a se baza pe jucatorii din vechea garda, Hakan Sukur, Arif, Hasan Sas si Ergun, pe care multi ii considerau terminati.

De altfel, toate golurile Galatei au fost inscrise de veteranul Hakan Sukur, care a marcat din actiune in minutele 25 si 66 si din lovitura de pedeapsa in minutul 32. Ziarul "Milliyet" crede ca Hagi are nevoie de un jucator cu geniul sau, pentru a rezolva problemele din linia mediana a echipei. "Hagi cauta un numar 10 care sa fie ca el, dar nu gaseste. Il intelegem.

Poate ca nu suporta ca la Galatasaray sa vina un alt numar 10, dupa el. Dar cum se explica faptul ca acum, cand el antreneaza echipa Galatasaray, exista probleme la linia de mijloc?", se mentioneaza in "Milliyet". "Daca Hagi s-ar fi aflat pe teren, el ar fi trimis mingea pe extreme, iar jucatorii de acolo si-ar fi facut datoria si Hakan ar fi marcat mai mult.

Echipa aceasta are nevoie de un regizor precum Hagi. Conceicao nu se descurca prea bine si din aceasta cauza exista probleme", scrie "Hurriyet". Presa turca lauda si evolutia mijlocasului roman Ovidiu Petre, despre care spune ca a jucat ireprosabil. "Credeam ca in partida de duminica vom intalni cuplul Tomas-Song, dar formula a fost alta: Petre-Song.

Acesti jucatori si-au pus amprenta pe aparare. Petre si Song au jucat fara greseala. Au interceptat minunat mingile si si-au adus o mare contributie la joc", se precizeaza in "Milliyet", in timp ce jurnalul "Aksam" noteaza ca Petre a demonstrat "ca este un castig pentru echipa".