„Era un copilas foarte dragut care se chema Yanus - nu am uitat niciodata numele lui -, se simtea foarte rau, dar a reusit sa se ridice din patut si eu l-am intrebat: ce cadou ti-ar placea sa primesti?. El mi-a raspuns ca ar vrea un joc Lego. Cand i l-am trimis, era deja mort.

E o poveste extrem de trista pe care nu mi-o pot scoate din minte“, a spus Naomi intr-un interviu difuzat la la televiziunea italiana. Dupa care, aprinzandu-si o tigara a continuat sec: „Si ca sa vezi ce mica e lumea, intr-o zi l-am cunoscut pe dentistul care il trata atunci pe acest copil“.

TENTATIVA DE SINUCIDERE

Naomi este cunoscuta in lumea larga pentru sensibilitatea fata de copiii aflati in suferinta. Ea face nenumarate acte de caritate, mai ales in Africa de Sud, unde a facut o adevarata pasiune pentru „bunicul“ Nelson Mandela. De foarte putin timp, ea a iesit dintr-o clinica de dezintoxicare pentru narcomani din New York.

„Sunt fericita ca tot acest cosmar a luat sfarsit si ma pot intoarce la viata mea“, a spus ea precizand ca in orice tara in care se duce primul loc de care intreaba este cel in care se strang cei de la „Narcotics Anonymous“ (Asociatia narcomanilor anonimi). „Ma duc si stau cu ei. Sunt prietenii mei. Nu imi mai este rusine.

Am inteles ca e bine sa ceri ajtorul atunci cand ai nevoie“. Naomi este sigura ca daca nu ar fi cerut ajutorul specialistilor la momentul potrivit s-ar fi sinucis. „Traiam doar pentru a face placere altora, doar pentru a fi starul petrecerii. Ma saturasem de tot rahatul asta“.

CU TARGA LA SPITAL

„Singura problema de sanatate pe care o am acum - dezvaluie top-modelul acum in varsta de 34 de ani - e ca ma doare foarte tare spatele. Anul trecut, am avut un mic incident in Bahamas: mi-am rupt degetul mic de la picior si un genunchi. Tot anul trecut, dupa ce am facut o baie in mare m-am urcat in barca si cu parul ud m-am intins la soare. Asa am ramas. Nu m-am mai putut ridica.

M-au dus cu targa la spital. Acum ma gandesc cu groaza ca mi-au propus sa alerg cu torta olimpica. Nu stiu ce sa fac... Oare nu se poate merge, trebuie neaparat sa alerg?“