Asta-seara, pe Prima TV puteti urmari prima editie a emisiunii “Capital TV”. Emisiunea economica realizata de revista “Capital” impreuna cu Prima TV va fi difuzata in fiecare joi seara, la ora 22.00, pe o durata de 30 de minute.

“Culisele Economiei”

In aceasta seara, veti vedea care sint fetele nevazute ale service-urilor auto. Cum se deruleaza negocierile cu mecanicii auto si cum au reactionat sefii de service-uri dupa ce au aflat ca sint inselati de propriii angajati veti afla din emisiunea “Capital TV”.

“Fabrica de Bani”

Cum va puteti finanta proiectele personale sau cele ale companiei? Pentru a afla, trebuie sa mergeti la mai multe banci. Aveti insa posibilitatea sa va faceti o prima informare, urmarind emisiunea “Capital TV” - rubrica “Fabrica de Bani”.

Veti afla miine seara cum puteti merge in vacanta cu bani imprumutati de la banca, unde trebuie sa faceti primul drum si care sint conditiile bancilor.

“Guru Capital”

Viitorul ne intereseaza pe toti. Avem nevoie de informatii privind viata economica pentru a sti cind e bine sa ne schimbam in valuta economiile pe care le avem in lei, sau care este cea mai buna varianta de creditare. Unii vor sa investeasca pe bursa sau in imobile, dar nu stiu care este cel mai bun moment. Ei bine, toate acestea le veti afla de la invitatii rubricii “Guru Capital”.

“Oameni in Top”

Aici ii veti cunoaste pe cei mai bogati 300 de romani, din Top Capital. Au inceput ca simpli angajati, iar acum au citeva mii de angajati. Sint oameni care fac milioane de dolari, pentru care visele celor mai multi romani au devenit realitate. Toate acestea le veti vedea pentru prima data in emisiunea “Capital TV” pe Prima TV. Deseara, la ora 22.00.