Fosta amanta a fotbalistului Adrian Mutu, manechinul Catrinel Menghia, a semnat, recent, un contract extrem de important cu una dintre cele mai cunoscute firme din lume. Este vorba de "Georgio Armani", romanca noastra devenind, pentru un an, noua imagine internationala a liniei de lenjerie intima.

Daca ar fi sa intocmim un top al frumusetii, Catrinel Menghia se afla printre primele, fiind un manechin foarte cautat, atat in Romania, cat si in afara tarii. Dupa ce a fost desemnata, in 2002, modelul anului, apoi a fost imaginea "Dorna", fata din reclama "Nurofen" a mai participat si la campaniile "Fanta" sau "Triumph". Dar au urmat si altele mult mai bine cotate...

Iubeste un om de afaceri

Despartirea de sex-simbolul generatiei rock Razvan Fodor, solistul trupei Krypton, nu a afectat-o prea mult pe domnisoara Menghia.

De altfel, actualmente, Catrinel este cat se poate de implinita, atat in viata sentimentala (s-a imprietenit cu un potent om de afaceri italian), cat si in cariera. De aceea, manechinul face drumuri dese in strainatate, mai ales in "Cizma", unde are, saptamanal, contracte din cale- afara de avantajoase.

"Desi in Romania este aproape necunoscuta, Catrinel Menghia a ajuns sa fie in strainatate unul dintre cele mai tari manechine si foto-modele. Ea a semnat un contract cu prestigioasa casa «Georgio Armani», pentru a promova noua linie de lenjerie intima a firmei pe anul 2005."

Romanca si lenjeria intima

Abia trecuta de varsta majoratului, ieseanca este renumita in strainatate pentru reclamele la lenjerie intima. Dupa o multime de fotografii facute pentru "ID Sarrieri" si altele la lenjeriile "Cotton Club", "Lily" sau "Lavable", acum ea a primit o oferta extrem de importanta: sa devina imaginea "Georgio Armani" pe anul 2005!

Zeci de mii de euro

Catrinel a castigat castingul organizat de celebra casa de moda, atuul ei fiind acela ca da foarte bine imbracata in lenjerie intima. Dintre toate concurentele, romanca a primit cele mai multe sufragii, iar italienii au fost pur si simplu extaziati cand au vazut-o in bikini. Si, probabil, nu numai ei.

Ar mai fi de spus ca, pe langa faima, Menghia mai are si altceva de castigat de pe urma acestui contract. Bani, foarte multi bani, probabil o suma in euro, cu multe zerouri, care sa-i rotunjeasca simtitor contul in banca. Doar viata de manechin e scurta...