Liderul spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru, va fi judecat in lipsa pentru savarsirea a trei tipuri de infractiuni sexuale, impotriva lui existand totodata si alte doua capete de acuzare.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de catre Ministerul Public, "guru" Bivolaru este acuzat de comiterea de act sexual cu un minor, perversiune si coruptie sexuala, trafic de minori si tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat a Romaniei. In acelasi dosar, anchetatorii au trimis-o in judecata si pe iubita lui Bivolaru, Mirona Farcasi, pentru coruptie sexuala.

precum si pe Farkas Ferenc Szolt (vamesul retinut o data cu Bivolaru, la Nadlac). Acesta din urma este acuzat de trafic de migranti. Ministerul Public precizeaza ca ancheta nu vizeaza deocamdata si asocierea in vederea practicarii tehnicilor de tip yoga sau practicarea individuala a acestora, activitati care se pot efectua fara interdictii sau limitari.

Dosarul lui Bivolaru va fi judecat de catre magistratii Tribunalului Bucuresti.

Primul dosar pentru care liderul spiritual al Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut, Gregorian Bivolaru, este judecat se refera la intretinerea unor acte sexuale cu minora Mirona Farcasi in fata iubitei "gurului", Madalina Dumitru, si a altor doua tinere.

Acestea din urma, dintre care una se numeste Arabela Agnes Muresan, s-au constituit deja parte civila in dosar cu suma de cinci miliarde de lei.

Ziarul "Gardianul" v-a prezentat pe larg, in exclusivitate, fragmente din plangerile penale ale victimelor lui Gregorian Bivolaru, minore pe care a vrut sa le invete tainele urinoterapiei, precum si din jurnalul Madalinei Dumitru, in care aceasta descrie scenele erotice si sedintele de urinoterapie cu "Guru".

Dosarul in care Gregorian Bivolaru a fost trimis in judecata cuprinde patru volume si contine transcrierea unor convorbiri telefonice, planse foto cu pozitiile practicate de cei doi in timp ce faceau sex in fata minorelor, precum si numeroase depozitii. In plus, procurorii au declaratii din partea a patru martori, care au furnizat informatii in cursul anchetei.

Acestia se afla acum in Programul de protectie a martorilor. De altfel, anchetatorii au destul de multe probe care sustin acuzatiile de acte sexuale cu minori facute de "Grieg". Din jurnalul Madalinei Dumitru reiese ca minora a facut sex oral, anal si normal cu "Guru" si ca acesta a cheltuit sume importante pentru a-i cumpara bijuterii si haine de lux.

Gelozia Mironei

In convorbirile telefonice purtate intre Gregorian Bivolaru si Madalina Dumitru, pe de-o parte, si intre el si Mirona Farcasi, si ale caror transcrieri se afla la dosar sunt surprinse dialoguri cu tenta profund sexuala. Madalina Dumitru ii spune lui "Grieg" ca ii place de o fata pe nume Ioana, cursanta a MISA.

Relatiile sexuale dintre Madalina si alte fete este evidenta si reiese dintr-o discutie purtata intr-o convorbire dintre ea si "Grieg". La un moment dat, Bivolaru ii propune tinerei sa se joace cu o fata, dar Madalina se teme ca "Mirona ar face o criza de gelozie", iar "Guru" o sfatuieste sa "se joace in trei", ca sa nu mai aiba ce zice.

«Sa te vad goala»

Relatiile sexuale dintre Bivolaru si minora Madalina sunt dovedite de o alta convorbire telefonica purtata intre Gregorian Bivolaru si Madalina Dumitru, in care liderul spiritual al MISA ii reaminteste fetei de cum faceau dragoste.

La un moment dat, Bivolaru ii spune Madalinei: "pai, iti aduci aminte ca eu ti-am spus prima data ca noi, cand am facut dragoste si am avut asemenea momente, cand am facut dragoste si inainte sa iti fac chiar masaj sau inainte chiar sa te vad goala".

«Abia astept sa-ti sarut pasarica»

Alte discutii telefonice dovedesc relatiile sexuale ale lui Gregorian Bivolaru cu cele doua fete, Madalina si Mirona. Acesteia din urma, "Guru" ii spune cum intr-o zi a cautat-o prin casa si, intr-un final, a auzit "cum susurati, acolo, in baie si zic: «A, precis ele se joaca si fac dragoste»".

In alte convorbiri telefonice, Gregorian Bivolaru vorbeste cu Madalina Dumitru despre jocurile erotice, despre cum o saruta el "pe burtica in care mai ai urme de crema de zahar ars" si "in pasarica", pe care "abia astept sa vin sa ti-o sarut". In alte momente, Madalina ii descrie lui Gregorian Bivolaru jocurile erotice din "sedintele" de grup.

O fata din cele sapte care formau un cerc trebuia sa intre in mijloc, iar celelalte trebuiau sa "sa se joace" cu ea. "Au inceput sa ma dezbrace, sa ma pupiceasca, au ajuns la sanutii mei si simteam, asa, ca ma electrocutez toata, si nu stiu, vreau sa zic ca la un moment dat, simteam asa ca (...), si am inceput sa ne dezbracam toate, eram asa... tare, tare, tare frumos a fost!".

«Amor ca nebunii»

Intr-una dintre paginile ziarului nostru, am publicat un fragment din jurnalul Madalinei Dumitru, in care aceasta descria partidele de amor cu Gregorian Bivolaru, excursia in Anglia sau relatiile din "Ashram"-uri. "Am facut amor cu Grieg ca nebunii, prin baie, jos pe podea, sunt foarte fericita ca sunt iubita lui.

In ashram-ul in care am locuit cu Mirona si Grieg era foarte excitanta atmosfera, oamenii erau foarte de treaba, cu totii au fost foarte draguti cu noi. Grieg a fost incantat de cei din ashram si lui cred ca i-a placut ca avea tot timp chef de amor."