Senatorul de Dolj, Adrian Paunescu, a decis, ieri dupa-amiaza, sa renunte la a mai candida la alegerile din toamna din partea organizatiei PSD pentru un nou mandat de parlamentar.

Adrian Paunescu a precizat ca nu este vorba de o demisie din PSD, ci de o reactie fata de lipsa unei atitudini a organizatiei doljene fata de acuzele care i-au fost aduse de catre alt senator, Constantin "Dilly" Serbanoiu.

Reamintim faptul ca, dupa ce sotia senatorului Paunescu a fost implicata intr-un accident soldat cu decesul a trei olteni, Adrian Panunescu a fost acuzat de senatorul doljean Serbanoiu ca ignora suferinta fetitei care a supravietuit accidentului si refuza acordarea unui ajutor pentru aceasta si cele necesare inmormantarii rudelor acesteia.

Ieri, mai multe organizatii judetene ale PSD i-au propus lui Paunescu sa candideze din partea acestora, nefiind exclus ca in viitorul mandat "bardul" sa reprezinte Bacaul, Giurgiul, Dambovita, Alba sau Hunedoara.

Sansele ca Paunescu sa fie senator de Hunedoara sunt foarte mari, deoarece prefectul Aurelian Serafinceanu i-a comunicat faptul ca organizatia judeteana PSD insista ca senatorul sa accepte locul eligibil propus.