In ultima vreme, Diana Munteanu,VJ-ita de la MTV Romania, a avut o multime de probleme in amor. Nici o relatie nu i-a iesit asa cum si-ar fi dorit, ci, mai degraba, s-a soldat cu un esec. De cateva zile, insa, vedeta TV pare ca si-ar fi revenit, lumea spunand ca ea s-ar fi impacat cu primul ei iubit, nimeni altul decat Lucian Becali, nepotul patronului Stelei, Gigi Becali.

Vedeta TV Diana Munteanu este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Curtata de multi barbati, fata nu a cedat la avansuri decat atunci cand a fost vorba de VIP-uri, de numele ei fiind legate o serie de idile mediatizate in presa autohtona si nu numai.

Singura o vreme

Cu toate acestea, de la o vreme incoace, viata sentimentala a blondei a fost mai goala ca niciodata.

La un moment dat, Diana chiar ajunsese sa declare prin ziare ca este singurica, fara sanse de a se mai lega serios de vreun barbat. Sa fi fost vorba de o saturare sau, pur si simplu, nimeni nu i-a mai intrat in gratii tinerei femei.

"VJ-itei i-au fost atribuite mai tot timpul diverse relatii amoroase cu o multime de vedete. De la fotbalistii Iulian Miu, Adrian Neaga, Nana Falemi si Adrian Mutu pana la celebra idila cu Enrique Iglesias, pe care Diana nu o recunoaste nici in ziua de azi."

Primul barbat din viata ei

Banuita ca ar avea o legatura cu un om de afaceri constantean, Diana a negat vehement informatia. "E o aberatie! Nici vorba de asa ceva", a declarat domnisoara Munteanu, care, insa, a lasat sa se inteleaga ca altcineva este fericitul barbat din viata ei.

Cine sa fie oare misteriosul personaj? Ei bine, daca ar fi sa dam crezare barfitorilor, Diana s-ar fi intors la prima iubire, Lucian Becali, nepotul celebrului Gigi Becali, patronul echipei Steaua.

Iubire de doi ani

Surse din anturajul domnisoarei Munteanu sustin sus si tare ca fata nu l-a uitat pe Lucian nici acum, dupa trei ani de la despartire, basca, sunt mari sanse sa se intoarca la el. Aceleasi surse ne-au dezvaluit ca Lucian o tot suna pe Diana in ultima vreme, amintindu-i de momentele frumoase petrecute impreuna.

Mai mult, nici blonda nu pare sa fie deranjata de insistentele primului ei iubit, care a coplesit-o cu multe cadouri atunci cand au fost impreuna. De pilda, Lucian a fost cel care i-a si daruit un BMW Dianei, fata avand o mare pasiune pentru masinile luxoase. Din pacate, acesta i-a si luat masina inapoi Dianei dupa ce s-au certat, blonda conducand in prezent un Audi A3.

Asa-i iubirea, plina de pasiune, dar si de resentimente...