Festivalul Callatis s-a incheiat aseara, dupa o saptamana furtunoasa, cu o multime de trupe si solisti care au cantat, in special, dupa cum "le-a dictat" CD-ul. Cele mai apropiate de playback s-au dovedit a fi fetele.

In seara "Dame’n Callatis" au evoluat cele mai in voga soliste si trupe feminine din tara - Oops, Andra, Blondy, Delia, Pops, Andreea Balan, Romanitza, Sexxy, Bordo, Alina Sorescu, Amadeus si A.S.I.A.

Andreea Balan, sosita printre primele, a venit insotita de catelusa sa, in varsta de patru luni, Tita, de care nu s-a despartit toata seara.

In functie de atuurile vestimentare, fetele s-au bucurat de audienta in randul fanilor. Delia a fost, prin costumatia foarte sumara, vedeta serii, "topul" costumului sau facand "deliciul" tuturor barbatilor.

Cele doua tinere de la Bordo, dansatoare profesioniste, si-au facut incalzirea in culise, sub privirile mai multor admiratori. Tot "incendiare" au fost si tinerele de la nou-aparuta formatie Trident, care au impresionat publicul prin "decolteul" pe care l-au afisat la... pantaloni.

Instrumente pe scena, ca butaforie

Fetele de la Amadeus au "cantat", ca la fiecare editie, playback, desi si-au carat pe scena impresionantele instrumente muzicale.

De fapt, cuvantul de ordine al serii feminine a fost playback-ul, care se pare ca s-a "razbunat" pe trupa Pops, careia CD-ul i-a jucat feste, "sarind" (mai exact repetand...) la un moment dat.

Seriozitatea masculina

In urmatoarea seara, a venit randul baietilor, mult mai seriosi - in comparatie cu fetele - si mai respectuosi fata de public.

La "Callatis la masculin" au evoluat Emanuel, Marcel Pavel, Ovidiu Komornyk, Spitalul de Urgenta, Bosquito, 3rei Sud-Est, Sistem si Ca$$a Loco. Originali ca de obicei, Dan Helciug si Vali Craciunescu au ridicat spectatorii in picioare cu "Traiasca berea" sau "Lasa-ne". Vali a intrat pe scena intr-un costum de rosiori, descheiat intr-un mod belicos, si in picioarele goale.

Dan Helciug a infierat, pe scena, toti reprezentantii "muzicii proaste din Romania", declarand razboi "muzicii proaste, textelor facute ca sa cante publicul fara nici un fel de mesaj". Baietii au dovedit ca scuza fetelor ca sonorizarea ar fi proasta si ca nu pot canta decat de pe CD este mai mult decat puerila. (Infostar)