Din punct de vedere financiar, fotbalistul Ciprian Marica l-a depasit de mult pe tatal sau, un bogat om de afaceri *Ion Ion Tiriac este lider printre bogatasi pe segmentul de varsta 25 - 35 de ani *Ileana Lazariuc si-a intrecut mama, si la bani, si la faima, dar si la scandaluri in care a fost implicata *Desi a ramas fara mostenirea tatalui sau, Ionut Dolanescu stie sa isi administreze banii.

Numai pentru a-si asigura vocea, a semnat luna trecuta o polita in valoare de 100.000 de dolari *Razvan Lucescu, independent de tatal sau, dar mai sarac decat acesta *Baietii deputatului Ristea Priboi se ocupa serios de societatile tatalui lor *Fetele lui Petre Roman detin afaceri profitabile *Raluca Badulescu, patroana peste firma sotului, manechinul Vali Punga

In Romania exista multi copii de bani gata care nu fac nimic altceva in plus in afara de a toca banii parintilor. Insa sunt si copii carora parintii le-au oferit tot ce si-au dorit si care ar fi putut ajunge paraziti in vilele seniorilor, dar care au preferat sa devina ei bogati, prin propriile afaceri.

Din proprie initiativa si din dorinta de a dovedi celor mai in varsta ca sunt pe masura asteptarilor, ca pot chiar sa isi depaseasca parintii, au ajuns acum in topul celor bogati.

La numai 16 ani, fotbalistul Marica a primit cadou de la tatal lui o masina ultimul racnet

Fotbalistul de la Dinamo, vandut acum ucrainenilor de la Sahtior Donetk, Ciprian Marica, plecat acolo pe bani multi, se poate lauda ca s-a desprins de tatal sau, desi, la randul sau, fotbalistul este un copil de bani gata. Tatal lui Marica are, de mai multi ani, afaceri in domeniul constructiilor, despre care, se stie, aduc fonduri serioase in conturi.

La numai 16 ani, inainte de a fi consacrat in fotbal, baiatul detinea o masina ultimul racnet, dar a mai asteptat doi ani pentru a o putea conduce. Astazi, zerourile din conturile sale sunt mai multe decat ale tatalui, toate obtinute de pe urma talentului sau de fotbalist.

Razvan Lucescu are firma de voiaj

Razvan Lucesu este, de asemenea, un exemplu de fecior care reuseste sa traiasca, in continuare, pe picior mare, desi, de multa vreme, face bani din propriile activitati. A fost, la randul sau, un copil de bani gata caruia Mircea Lucescu i-a oferit cam tot ce si-a dorit.

Fiul cunoscutului antrenor a castigat bani multi ca portar, apoi a intrat in afaceri, iar astazi, ca antrenor, juniorul este apreciat de colegii lui de breasla. Impreuna cu sotia, Razvan se ocupa si de o importanta agentie de voiaj, numita “Nely Voyage”.

Ion Ion Tiriac, implicat in toate afacerile tatalui

Ion Ion Tiriac, aflat acum in vizorul anchetatorilor in dosarul “Cocaina”, este probabil cel mai bogat reprezentant al generatiei sale, asta, si datorita averii fabuloase si bine gestionate a tatalui sau, Ion Tiriac. O mare parte din averea tenismanului ii va reveni juniorului, desi omul de afaceri mai are alti doi copii, dintr-o casnicie ulterioara celei cu mama tanarului. Tiriac Jr.

este, la randul sau, actionar la banca ce poarta numele familiei, dar si la compania aviatica TIRIAC AIR. De ceva timp, baiatul vrea sa conduca proiectul initiat de tata, care vizeaza infiintarea unui Muzeu al Sportului Romanesc.

Anastasia Lazariuc, lasata in urma de fiica ei

La randul ei, iubita lui Tiriac Junior, Ileana Lazariuc, si ea aflata in vizorul anchetatorilor, in acelasi dosar, a depasit popularitatea mamei ei, Anastasia Lazariuc. Averea acumulata de ea o depaseste, de asemenea, pe cea a mamei. La un moment dat s-a spus chiar ca fata si-a marit averea lucrand ca prostituata de lux in strainatate.

Cert este ca acum face reclame, mai canta din cand in cand, iar daca, in urma relatiei cu Ion Ion Tiriac, care pare destul de serioasa, se va ajunge la casatorie, atunci si Ileana va deveni una dintre cele mai bogate romance.

Ionut Dolanescu, ramas fara mostenire

Ionut Dolanescu, amenintat cu dezmostenirea de tatal lui, deputatul - cantaret, Ion Dolanescu, dupa ce fe-ciorul lui a reluat legatura cu mama, Maria Ciobanu, a ajuns sa traiasca pe picioarele lui. Canta, scoate discuri, mai merge si la nunti, iar, mai nou, are o emisiune, ceea ce aduce bani frumosi. Oricum, castigurile se aduna.

Se pare ca nu il afecteaza foarte tare faptul ca a pierdut cateva proprietati imobiliare. La sfarsitul lunii trecute, Ionut Dolanescu si-a asigurat vocea pentru 100.000 de dolari.

Ministrul Apararii are o fiica bogata si celebra in Italia

Veronica Pascu, fiica ministrului Apararii, Ioan Mircea Pascu, a ajuns un fotomodel cu cota ridicata. Acum are contracte pe care le onoreaza in Italia, are limuzina la scara si multi bani in cont, pe care, fiind majora de vreo doi ani, ii administreaza singura.

Veronica Pascu este fiica ministrului din prima casnicie si locuieste acum cu mama ei. Inalta si foarte frumoasa, Veronica nu vrea sa pateze numele tatalui ei si tocmai de aceea incearca sa stea departe de scandalurile mondene. Oricum, ea sta mai mult in strainatate. Acum, la 20 de ani, Veronica a ajuns sa fie o tanara intr-adevar bogata si apreciata in lumea modelling-ului.

Baietii lui Ristea Priboi sunt miliardari

Ristea Priboi, fost consilier al premierului Adrian Nastase, deputat in cadrul Comisiei parlamentare de control al activitatii SRI, este cunoscut ca fiind un om foarte bogat. Afacerile sale sunt conduse acum de catre cei doi fii ai sai, Eugen Mircea si George Marin, primul, in varsta de 30 de ani, iar cel de-al doilea, in varsta de 29 de ani. Baietii lui Priboi sunt de pe acum miliardari.

Ei fac afaceri cu mobila, au activitati auxiliare firmelor de asigurari, acorda consultanta pentru afaceri si management. Printre firmele la care acestia sunt actionari se numara: SC „Megmaris Cons Trading“ SRL, SC „Eurogroup Insurance Brokers Romania“ SRL, SC „Zamca“ SRL.

Catinca Roman imbraca, iar Oana dezbraca

Cele doua fiice ale lui Petre Roman sunt cunoscute lumii mondene si nu numai. De pilda, fiica cea mare a politicianului, Catinca Roman, este creatoare de moda si si-a castigat respectul in breasla. Acum si-a schimbat si „look“-ul, cu ajutorul unei operatii estetice de marire a sanilor, pentru care a scos din buzunar 1.500 de euro.

La randul ei, sora mai mica a acesteia, Oana Roman, dupa ce a studiat la Sorbona, avand diploma in cultura si comunicatii, si-a infiintat 4 firme de care se ocupa, toate fiind bazate pe impresariat artistic, mai exact pe eficientizarea si comercializarea activitatii artistice a stripperilor. De altfel, ea este si iubita lui Cornel Pasat, la randul sau streapper.

“Concept One“ SRL, “Show Art“ Srl, “Paradis Latino“ SRL si SC“ Pell Amar“ SRL sunt firmele care apartin mezinei lui Petre Roman.

Fiica senatorului Badulescu, sefa mare peste manechini

Raluca Badulescu, fiica senatorului Doru Laurian Badulescu, este si ea cunoscuta lumii mondene, mai ales dupa ce s-a casatorit cu Vali Punga, unul dintre cele mai bine cotate modele masculine din Romania. Cei doi au acum si un copil, iar averea tatalui fetei, un om foarte bogat, este si a fiicei sale.

Sotii Punga au insa si o afacerea proprie: o firma de impresariat artistic, prima din Romania care se ocupa exclusiv de modelele masculine.