BCR LEASING a inregistrat, in luna iulie 2004, cea mai ampla dinamica in activitatea de contractare de la inceputul activitatii sale, adaugand in portofoliu peste 700 de contracte de leasing, cu o valoare a bunurilor finantate de aproximativ 11,6 milioane EUR si o valoare totala de 13,9 milioane EUR.

„Respectarea riguroasa a strategiei companiei conduce la o dezvoltare solida a afacerilor. Vizam, in special, dezvoltarea segmentelor de piata dedicate autoutilitarelor si utilajelor.

Activitatea BCR LEASING in luna iulie a dovedit ca exista potential pe aceste piete: aproximativ 260 de contracte de leasing au ca obiect autoutilitare si utilaje, in crestere cu peste 100% fata de perioadele anterioare. Afacerile durabile sunt cele care, la randul lor, genereaza noi afaceri, creand oportunitati.

Extinderea teritoriala, ofertarea unor noi produse si pachete de finantare in concordanta cu cerintele pietei si, nu in ultimul rand, asigurarea unor servicii de calitate reprezinta obiectivele principale ale BCR LEASING”, a declarat presedintele BCR LEASING, Claudiu Stanescu.

Compania a incheiat, pe primele sapte luni ale acestui an, aproximativ 3500 de contracte, cu o valoare totala de peste 48 milioane EUR, ceea ce ii va putea permite atingerea obiectivului propus pentru decembrie 2004, de aproximativ 90 milioane EUR.

Profitul net al BCR LEASING a crescut, in primul semestru al acestui an, cu 17% fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la 55,2 miliarde de lei (circa 1,3 milioane de EUR).

“Apartenenta la cel mai puternic grup financiar din Romania, Grupul Banca Comerciala Romana, permite BCR LEASING aplicarea unei strategii coerente, ce pune accent pe disponibilitate si flexibilitate in structurarea tranzactiilor in beneficiul clientilor, solutia pentru dezvoltare si profitabilitate materializandu-se prin oferirea unor pachete de servicii financiare integrate”, a

adaugat Stanescu.

Pe langa alte avantaje oferite de catre BCR LEASING, compania promoveaza impreuna cu BCR ASIGURARI un pachet avantajos de finantare atat pentru autovehicule (de la Dacia, Daewoo, Renault, Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes, pana la camioane MAN), cat si pentru echipamente industriale (pentru industria lemnului, textila, constructii, tehnica de calcul, etc.).