Intrata in concurs in turul secund, Catalina si-a invins, rand pe rand, toate adversarele: 15-6 cu Nafi Toure (Senegal), 15-12 cu Aleksandra Socha (Polonia), iar in "sferturi" a trecut (15-13) de campioana mondiala, Zhang Ying (China). "Sunt foarte fericita, nici nu puteam sa-mi imaginez ca voi putea trai asa o bucurie. Calificarea in semifinale e cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat.

Sper sa nu ma opresc aici", a declarat bucuresteanca in varsta de 29 de ani. Ea a tras aseara, dupa inchiderea editiei, in semifinale, impotriva americancei Miriam Zagunis. Cel de-al doilea scrimer roman intrat ieri in concurs, Alexandru Nyisztor, a fost invins (15-8), in turul secund, de italianul Alfredo Rota.

La calarie, Viorel Bubau a fost eliminat dupa ce calul Carnaval a refuzat sa sara unul din obstacole in etapa a doua, cea de cros. Tot ieri, echipajul de patru rame masculin a ratat calificarea in semifinale si va trage in finala pentru locurile 19-24, in vreme ce Sorin Babii a terminat pe locul 18 la "general" in proba de pistol 50 m liber.