Dupa un inceput fulminant, trupa "Blondy" se confrunta, in aceasta perioada, cu o multime de probleme. De numele celor doua componente ale formatiei se leaga tot felul de zvonuri, unul dintre ele fiind acela ca Andreea si Cristina nu vor mai canta impreuna in viitorul apropiat.

In plus, domnisoara Banica nu sta pe roze nici in plan personal, prietenul ei, impresarul Lucian Mitrea, fiind gelos pe admiratorii care o suna neincetat si ii lasa fetei mesaje amoroase.

In ciuda faptului ca nu sunt casatoriti cu acte, Andreea si Lucian formeaza un cuplu "ca la carte". Cei doi se cunosc de noua ani, stau impreuna de vreo trei ani, si-au facut o vila superba la Eforie, merg intotdeauna, brat la brat, la petreceri si, mai mereu, sunt vazuti in ipostaze tandre in locuri publice. Cu toate acestea, de ceva timp incoace, relatia lor a inceput sa scartaie. Motivul...

Lucian este gelos pe oricine ii face ochi dulci iubitei sale si, implicit, o acuza pe Andreea ca le da apa la moara admiratorilor ei.

Curtata de un manager

Dar, sa recunoastem, nu iese niciodata fum fara foc. Bunaoara, inca de anul trecut exista un zvon cum ca Andreea ar fi fost curtata de unul dintre managerii de la "Shark", celebra firma de bauturi energizante. Era vorba de un anumit Cristi, barbatul facand chiar o pasiune pentru frumoasa femeie.

Barfele au fost insa dezmintite de Andreea, care l-a descris pe Cristi drept un simplu prieten si atat. Restul sunt rautati.

"Lucian este gelos pe oricine ii face ochi dulci iubitei sale si, implicit, o acuza pe Andreea ca le da apa la moara admiratorilor ei."

Fizz voia sa fie femeia lui

La inceputul acestui an, insa, alti doi barbati au pus pe jar psihicul partenerului Andreei. Este vorba despre Fizz si Ionut Dolanescu. Fizz a declarat intr-o serie de publicatii ca o vrea pe Andreea in patul sau. Mai mult, invitati impreuna la un show la "Pro TV", el nu si-a luat ochii de la nurii frumoasei fete nici un moment, motiv pentru Lucian de a-si pune intrebari.

Si, ca tacamul sa fie complet, in scena a aparut si domnul Ionut Dolanescu, fiul celebrului Ion Dolanescu, si el cantaret de muzica populara, personaj cu care Andreea a facut cuplu la emisiunea "Folclorul contraataca", de la "Antena 1". Surse din televiziune sustin ca ei doi se simteau foarte bine impreuna pe platou, spre disperarea lui Mitrea, care a intrat din nou la banuieli.

Drept marturie stau insasi emisiunile, unde complimentele fatise facute de Ionut blondei si pupaturile aplicate de Andreea pe obrazul lui Dolanescu Jr. au fost vazute de o tara intreaga. Insa, de fiecare data, in ambele cazuri, artista a negat ca ar fi mai mult de o colaborare profesionala.

Zeci de buchete de flori

Acestea ar fi numai cateva exemple, dar mai exista o multime de fani care incearca sa o cucereasca pe fata.

Si chiar daca nu reusesc nimic, strigatele de genul "Ce faci, papusa? Nu iesim si noi o data?" sau zeci de buchete de flori cu biletele, aduse la picioare de catre fani, il fac pe Lucian din ce in ce mai trist... Zvonacii sustin ca Andreea si Lucian au avut cateva discutii pe aceasta tema, care s-au soldat cu lacrimi din partea fetei.

Noi speram ca toate aceste chestiuni sa treaca si, pana la urma, dragostea sa invinga...