Aflata intr-o scurta pauza de filmari, Alexandra Dinu si-a luat o vacanta de o saptamana de pe platourile de filmare din Italia si a venit in Romania. Fosta sotie a lui Adrian Mutu si-a vizitat cateva rude si prieteni dupa care a plecat din nou in Italia.

Desi s-a scris mult pe seama unei impacari a fostilor soti si a vacantelor pe care acestia si le-ar fi petrecut impreuna, apropiatii ei din Romania spun ca au aflat de la ea ca nici nu se pune problema refacerii casniciei cu fotbalistul.

Alexandra si Adrian se intalnesc de fiecare data cand fotbalistul merge in Italia pentru a-si vedea baiatul, relatiile intre fostii soti fiind extrem de civilizate, dar nimic mai mult. Apropiatii lor spun ca totul se rezuma la aceste cateva intalniri ocazionate de revederea cu Mario si nicidecum la vacantele romantice in statiuni de lux, asa cum a scris presa in urma cu cateva saptamani.

Cat despre o reunire a celebrului cuplu, nici nu se pune problema, desi surse din anturajul lui Mutu au lasat sa se inteleaga acest lucru. in ultimele doua luni Alexandra a avut filmari in Bulgaria si Italia, reusind sa-si faca putin timp pentru ea doar in weekend. Pe perioada filmarilor, Mario a ramas in grija bunicilor, Alexandra vizitandu-l la fiecare sfarsit de saptamana.

Recent vedeta a declarat pentru ziarul Libertatea ca deocamdata nu doreste sa se implice in vreo noua relatie, ci vrea sa-si consolideze cariera de actrita si sa recupereze timpul in care a fost doar nevasta. "imi pare rau ca nu am facut scoala inainte de casatorie. Probabil ca m-am grabit cu casatoria si viata a luat o alta intorsatura.

M-am trezit dintr-o data maritata si cu un copil, iar acum va trebui sa imi continuu studiile intr-o situatie speciala. Totodata as vrea sa fiu si cu Mario tot timpul si, din pacate, nu se poate", a precizat Alexandra pentru Libertatea.

Frumoasa blonda a vizitat Romania saptamana trecuta, dar s-a intors in Italia dupa numai cateva zile in care si-a revazut prietenii foarte apropiati si rudele din tara, de care ii era foarte dor.