Nu este un lucru iesit din comun ca personalitati pregnante din lumea culturii, sportului sau a politicii autohtone sa incerce sa creeze o imagine buna a tarii noastre peste hotare. Ilie Nastase, Nadia Comaneci, Gica Hagi, Maia Morgenstern, Mariana Nicoleso sunt doar cateva nume care au facut, cu fiecare ocazie oferita, lobby pentru Romania.

La acestea se adauga si una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Monica Barladeanu.

Plecata aproape un an in Statele Unite ale Americii, carismatica prezentatoare de televiziune Monica Barladeanu, pentru a lua cursuri de actorie de la cei mai buni profesori din Cetatea Filmului American, este hotarata sa isi faca un nume in lumea cinematografiei de top.

Aici, ea nu pierde ocazia de a vorbi de tara ei, de frumusetile locurilor si de caldura oamenilor, invitandu-i pe colegi si profesori sa viziteze Romania.

"Aflata in Cetatea Filmului din Los Angeles, Monica Barladeanu face lobby pentru frumoasa noastra tara, ducand colegilor si profesorilor sai albume si DVD-uri din si despre Romania."

Minivacanta la Tihuta

Acest an a fost unul cat se poate de aglomerat din punct de vedere profesional pentru tanara moderatoare TV, mai tot timpul fiind ocupata cu emisiunile, filmarile pentru cele doua pelicule, "Malia" si "Buds For Life", si studiul artei dramatice.

In scurta perioada in care a stat in Romania in timpul acestei veri, Monica Barladeanu a reusit sa isi ofere o minivacanta in tara, la Tihuta, unde a tinut neaparat sa viziteze castelul-hotel ce poarta numele lui Dracula, asta pentru a putea povesti mai multe colegilor din America despre legenda celebrului domnitor (este stiut faptul ca, dincolo de Ocean, "Draculogia" este in mare voga).

De fapt, vedeta "B1 TV" a profitat de ocazie pentru a cumpara cat mai multe DVD-uri si materiale promotionale despre Romania, incercand sa-i determine pe americani sa ne viziteze tara.

Zbor periculos

La intoarcerea pe taram american, Monica nu a fost scutita de emotii. Din pacate, avionul cu care a zburat catre Los Angeles s-a dovedit a fi unul destul de agitat, cu zguduiri puternice si cu cateva caderi de altitudine, care au speriat-o un pic si au facut-o sa ii multumeasca lui Dumnezeu atunci cand a pus piciorul pe pamant, vie si nevatamata.

In afara acestui lucru, totul a mers ca pe roate, domnisoara Barladeanu fiind fericita sa-si reintalneasca profesorii si colegii de la scoala de actorie.

La cat de hotarata este sa-si faca un nume la Hollywood, si ajutata de frumusetea si farmecul sau aparte, nu ne-ar mira ca, in viitorul apropiat, Monica sa devina un star de renume international.