Demisia pe care presedintele executiv al clubului Universitatea Craiova, Pavel Badea, si-a dat-o, imediat dupa jocul cu Poli Unirea Iasi, a fost acceptata, ieri, de catre patronul echipei, Dinel Staicu (foto). Mai mult, Staicu a anuntat ca, de acum inainte, postul ramas vacant va fi ocupat de... el, pentru a nu exista speculatii!? "Badea a fost cel mai bun presedinte pe care l-am avut la Craiova.

Eu cred ca pot sa indeplinesc si functia de presedinte executiv", a declarat seful gruparii oltene, care a precizat ca, in solidaritate cu echipa, va intra in "silenzio stampa"! Prin Cetatea Banilor se vorbeste, insa, de o posibila strategie a celor doi conducatori ai echipei prin care se urmareste, de fapt, doar indepartarea antrenorului Mircea Rednic.

Sunt speculatii conform carora Victor Piturca va fi noul "principal" al craiovenilor, dar si Pavel Badea ar putea intra in carti, in cazul in care s-ar pune direct problema inlocuirii actualului antrenor. Pana una-alta, Mircea Rednic a spus, ieri, ca Pavel Badea nu i-a reprosat nimic pana acum si, mai mult, se bucura de un sprijin total din partea patronului Dinel Staicu si al suporterilor.

"La Craiova nu sunt rezultate si, normal, nu este nici liniste. Sunt multe interese si, din acest motiv, se creeaza presiune asupra tuturor. Nu trebuie sa uitam ca, in vara, au venit zece jucatori noi si nu se poate forma o echipa peste noapte", a marturisit Rednic.