Florin Petrescu, zis Axinte, de la Vacanta Mare, a fost surprins duminica noaptea de camerele de luat vederi de la statiile de taxare de la intrarea in Mamaia in timp ce lovea cu brutalitate un casier. Tinarul de 25 de ani, care era de serviciu, ii solicitase taxa de 25.000 de lei pentru a trece cu masina de barierele amplasate la intrarea in statiune.

Petrica Matei spune ca Florin Petrescu a aparut la bariera intr-un autoturism Audi cu nr. B-70-VMF, condus de soferul sau. “Axinte, care se afla in dreapta, mi-a cerut sa ridic bariera, insa eu l-am rugat sa plateasca mai intii taxa de 25.000 de lei. Daca nu, sa dea masina inapoi pentru a nu bloca circulatia.

Atunci s-a infuriat si a inceput sa strige ca el este vedeta si ca nu trebuie sa plateasca. Nu va mai spun ca m-a si injurat, ce era la gura lui... A vorbit la telefonul mobil citeva minute si, pentru ca nu a reusit sa obtina ce voia, a coborit brusc din masina, s-a indreptat spre cabina si prin geamul deschis mi-a dat un pumn in gura”, povesteste Petrica.

In imaginile inregistrate de camera de luat vederi, Florin Petrescu este filmat cum se intoarce urgent la masina, soferul da cu spatele si pleaca inapoi spre Constanta. Axinte a actionat atit de repede incit nici bodyguarzii postati linga bariera n-au avut timp sa intervina.

Lovitura actorului de la Vacanta Mare a fost atit de puternica incit, in scurt timp, victimei i s-au umflat buzele, tinarul acuzind dureri mari. Petrica Matei s-a prezentat ieri dimineata la Medicina Legala si spune ca imediat ce va intra in posesia certificatului medico-legal va depune o plingere impotriva lui Florin Petrescu la Politia din Mamaia.

“Nu-i cer nimic, dar vreau ca politia sa ia masurile legale impotriva lui, desi stiu ca are bani. Nu e prima data cind procedeaza asa, la fel facea si anul trecut. De jena, il mai faceam scapat. Si soferul lui, la fel.

Ne spune ca este soferul lui Axinte si ne cere sa-l lasam sa treaca fara sa plateasca”, spune Petrica Matei, care adauga ca Axinte e singura vedeta care se zgirceste la 25.000 de lei. Tot el spune ca cea mai draguta vedeta este Andreea Antonescu: “Ea si-a luat abonament si, de cite ori trece pe la bariera, ni-l arata si sta de vorba cu noi”.

“Ne-a vorbit foarte la misto”

La telefonul lui Florin Petrescu a raspuns Marius Gavrila, asociatul lui: “Va raspund la tot ce doriti. Florin este in acest moment in apa. Sint purtatorul lui de cuvint. Nu s-a intimplat asa ceva. Eram la volan. Am cerut abonament pentru 24 de ore. Am dat 50.000 de lei, dar erau rupti intr-un colt, cum am stat la plaja. I-am dat apoi 500.000, dar n-a avut sa ne dea restul.

Atunci i-am spus sa ne dea drumul si sa opreasca aia 50.000. A inceput sa ne jigneasca, sa ne spuna ca nu vrem sa platim, sa ne intrebe cine ne credem. Florin Petrescu a coborit la el nervos si i-a spus sa vorbeasca frumos, sa nu ne jigneasca. Apoi s-a urcat in masina. Dupa parerea mea, cred ca acel casier era un pic baut... Ne-a vorbit foarte la misto...

Baiatul nu ne-a dat drumul sa trecem si am intors masina. Asta a fost tot”.