Inca o discriminare intre barbati si femei

Barbatii au parte de mult mai multa satisfactie in viata sexuala decit femeile, ei beneficiind, de-a lungul unei vieti, de 9,3 ore de orgasm, de sase ori fata de partenerele lor, care nu se aleg decit cu 1,4 ore de placere, relateaza “The Sun”, citind un studiu realizat in Germania.

Doctorul german Rolf Degen, autorul studiului, explica cu umor ca natura a intentionat ca sexul sa fie mai placut pentru barbati, iar rezultatele au fost obtinute luind in calcul durata medie a unui orgasm in functie de sex.

“Un orgasm mediu la barbati dureaza 12,6 secunde, in timp ce multe dintre femei nu au orgasm deloc, iar in cazul celor care reusesc sa ajunga pe culmile placerii, bucuria este, in medie, de circa sapte secunde, putine fiind norocoasele care pot ajunge pina la 107 secunde”, afirma Degen.

Autorul studiului explica insa ca, din punct de vedere fiziologic, “pentru femei, orgasmul este complet nenecesar, nu serveste nici unui scop. Barbatii trebuie sa ajunga la orgasm pentru a ejacula, dar femeile nu au nevoie de asa ceva pentru a ramine gravide”.

Degen afirma ca cea mai buna metoda de a ajunge la orgasm este sa asculti jazz si ca activitatea sexuala reduce riscul de cancer la sin si de cancer de prostata.