Cistiga in fiecare zi si nu iarta nimic. Stie ca un talon de concurs cit de mic ii poate asigura o “electrostimulare” la un salon de infrumusetare, un bilet de avion, un storcator de fructe, o sapca, “Un scurt istoric al planetei Pamint” sau “Sexul peste 40 de ani”.

O studenta blonda la ASE a devenit, prin munca si perseverenta, regina concursurilor de orice fel. Pina acum a inhatat peste 1.500 de premii si inca nu si-a potolit setea de cistig. Vinatoarea continua.

Corina Morar a prins gustul premiilor pe la 14 ani. Dupa ce a suferit insuccese mici si dese la Loto 6 din 49, tatal sau a trimis pe numele ei un talon de concurs la revista “Capital” si i-a si picat un telefon mobil in plasa. Nici nu s-a “racit” bine premiul, ca a recidivat, tot pe numele ei, si s-a trezit cu un bilet la concertul lui Michael Jackson si doua la Opera.

Fata, vazind cita pricopseala zace in paginile revistelor, doar sa trimiti plicul s-o iei, a inceput sa concureze pe cont propriu. A inaugurat un catastif care sa pastreze viu in memorie sirul cistigurilor si s-a aruncat, plina de incredere, in marea de concursuri. In citiva ani, agenda care consemneaza cu strictete fiecare victorie s-a ingrasat cu premii precum: nr.

1097 “o cutie de ciocolata (19 g)+o cutie de 18 bomboane+o ciocolata alba+o ciocolata neagra”, nr. 1026 “o carte de la Editura Egmont: Singe, oase si bucatele din corp”, nr. 637 “o invitatie de doua persoane la show-ul trupei masculine de strip-tease Flamingo”, sau “Dictionar de capcane in limba romana”.

“Investesc doua milioane pe luna si scot 15”

Corina mai tine liste lungi si constiincioase cu toate filmele pe care le-a vazut, revistele pe care le-a dat cu imprumut si premiile pe care nu le-a ridicat.

“Sint o persoana foarte perseverenta si imi plac lucrurile bine facute”, ne spune Corina cu hotarire, inainte sa descrie planul de investitii pe fiecare luna: “Dau un milion jumate pe reviste, doua sute de mii pe timbre si cinci sute de mii Internetul”, fiindca grosul cistigurilor vine de pe site-uri.

In fiecare luna participa, in medie, la 40 de concursuri prin posta si trei-patru ore pe zi se inscrie macar de o suta de ori la concursurile pe Internet. “E profitabil. In fiecare luna imi vin premii de vreo 15 milioane. Si de cind am Internet nu mi s-a intimplat sa treaca mai mult de o saptamina fara sa cistig nimic.

Cistig aproape in fiecare zi lucratoare”, povesteste Corina cu glas asprit de patima si de o piatra pe inima: simbata si duminica site-urile nu desemneaza cistigatori. Pentru a face cele mai grele capturi, Corina isi mai lasa iubitul cu buza umflata in cite o zi, ca sa se dedice total “viciului” ei. El o intelege si e multumit ca in timpul asta nu umbla prin baruri si discoteci.

In plus, munca la “galere” merita efortul: o excursie de zece zile in Grecia, un costum de 400 de euro de la o cunoscuta casa de moda, un set de bijuterii de trei milioane, doua aspiratoare, telefoane de birou, un casetofon si cite altele. Cartilor, CD-urilor, casetelor video si invitatiilor la film care ii vin cu nemiluita le-a pierdut de mult sirul.

S-a dus cu sfintenie la filme, dar de carti precum “Haos in Chimie”, “Socanta electricitate” sau “Imparatul Administrator” nu a apucat sa se atinga: “Nu conteaza ce cistig. Ma inscriu si pe site-uri cu concursuri pentru copii. Cind ma vede administratorul site-ului, imi zice: Iar ai venit, ma, sa ne iei premiile? Dar important e ca cistig.

Ma simt superbine cind cistig”, pronunta ea ultimul cuvint, cu o pofta de milionar din Top 300. Corina n-a putut sa zica NU nici electrostimularilor, opt la numar, menite s-o scape de citeva kilograme: “Mai aveam doar patru zile pina sa plec la mare, asa ca m-am dus de doua ori pe zi la salon sa termin premiul, dar n-am scapat de nici un kilogram”.

“N-aveti voi timp si sanse de cistig”

O “meserie” bine facuta nu e lipsita de riscuri si tradari. A primit si premii bune de dat cu ele in cap la dusmani.

Pastile de slabit suspect de albastre de la o firma celebra de calculatoare, “nu-mi venea sa le iau, maica-mii si lui frate-miu nu le venea sa le ia, pina la urma le-am aruncat”, sau 21 de abonamente pe cite trei luni la Revista Tipografilor si Revista Comerciantilor de Imbracaminte si Incaltaminte, din care n-a vazut decit vreo trei exemplare: “Am cistigat la o revista si o

sedinta de epilare definitiva de vreo 50 de euro, asta insemna eventual o epilare la subrat, pe picioare era mult mai scumpa. Dar ca sa nu-mi mai creasca deloc par la subrat, as fi avut nevoie de vreo opt sedinte, dupa o sedinta de 50 de euro nu obtineai nici un rezultat. Cred ca doar mi s-a rarit putin parul, m-am dus mai mult sa nu las premiul neincasat”.

Corina ne roaga frumos sa nu facem publice numele celor 50 de site-uri bune de muls pe care le-a gasit intr-o singuratate de cautator de comori. “Le stiu doar frate-miu, ca-i frate-miu, si prietenul meu, in care am incredere. Ca el nu prea concureaza, ca stie ca-i iau eu toate premiile.

Doar de la mine stie de site-uri!”, s arata Corina sigura de “dreptul” ei ca regina Angliei. O intrebam: “Dar de noi nu ti-e teama ca o sa-ti facem concurenta, doar ne-ai spus numele site-urilor?” Vinatorita de premii ne judecase de mult la rece: “N-aveti voi timp si sanse.

Voi stati pe Internet doar la serviciu, iar simbata si duminica nu aveti cum sa va inscrieti, ca degeaba te inscrii in timpul saptaminii daca nu te inscrii si in weekend. Eu, cit am fost la mare, ma duceam in fiecare zi la sala de Internet sa ma inscriu”.

Cind esti cu ochii pe prada, singurul lucru de care n-ai nevoie e sa mai stai cu ei si in patru pe prieteni, sa nu ti-o sufle de sub nas: “Ma tot critica o prietena ca pierd atita vreme pe net, sa particip la concursuri, si cind si-a pus si ea Internet, primul lucru pe care l-a facut a fost sa se inscrie pe un site pe care-l stia de la mine”.

Oricum n-are sanse, ca n-are net rapid prin fibra optica, ca al Corinei, dar de atunci a mai rarit-o cu ea. “O mai luam pe o alta la film si vedea pe invitatii site-urile de pe care fusesera cistigate. Mi-a spus o data ca vrea sa-si puna si ea Internet, sa incerce sa participe la concursuri. O mai iau totusi cu mine, ca mai e pina sa-si puna Internet!”

18 milioane de lei anual se duc pe reviste

Corina a cistigat 26 de bilete la meciul Romania-Finlanda si 16 bilete la Dinamo-Manchester. A stat zece zile cite doua ore pe telefon sa faca din toti membrii familiei ei si ai prietenului ei cistigatori: “M-am dus cu zece buletine sa le ridic. Am oprit o parte pentru noi si restul le-am vindut la subpret”.

Parintii Corinei s-au cam saturat ca “viciul” fiicei lor sa-i ingroape in mormane de reviste si carti. “I-am zis si eu mamei ca am facut un calcul citi bani da ea pe tigari si au iesit vreo sase milioane pe an. In atitia ani... Si ea mi-a zis “Lasa ca si tu ne ajuti cu ziarele si revistele tale!”.