Dupa o poveste de dragoste de doi ani, Augusta Dumitrascu si Valeriu Lazarov au decis ca a venit timpul sa-si oficializeze relatia. Ei se vor casatori astazi la Madrid intr-o atmosfera intima si doar in prezenta rudelor apropiate. Augusta Dumitrascu si-a facut debutul in televiziune in urma cu mai bine de patru ani si a inceput la echipa Telejurnalului de la TVR 2.

Dupa doi ani si jumatate a intrat in echipa lui Lazarov si a obtinut o emisiune proprie, Babilonia, pe care a prezentat-o timp de un an.

Anul trecut, dupa ce contractul emisiunii sale cu Antena 1 a expirat, Augusta a primit functia de director de dezvoltare internationala la "Prime Time World" si "Sagitarius Communications", firmele lui Valeriu Lazarov, si a plecat la Madrid unde, in paralel cu serviciul, a urmat o scoala superioara de televiziune.

Povestea de dragoste dintre Augusta si Valeriu a inceput in urma cu doi ani si carcotasii nu dadeau mari sanse relatiei din pricina diferentei de varsta de 37 de ani. in seara de Craciun a anului trecut, la Madrid Augusta a primit de la Valeriu Lazarov inelul de cununie, stabilind ceremonia pentru inceputul toamnei, dupa ce Augusta avea sa sustina examenele de absolvire la cursul de televiziune.

Inelul de logodna primit de la omul de televiziune e o piesa simpla, dar eleganta totodata. "Ca si lui Valeriu, imi plac bijuteriile discrete, in special cerceii. Inelul de logodna e din aur si are forma verighetei clasice cu un mic diamant", ne-a spus ea.

Augusta a luat examenele cu brio si imediat dupa absolvirea cursului de televiziune a plecat in vacanta impreuna cu Valeriu si doi dintre copiii acestuia, Andrea si Valentina, in sudul Portugaliei. "Mi-am petrecut doar cele doua saptamani de vacanta (pana pe 15 august) pe coasta sudica a Portugaliei, in regiunea Algarve.

O vacanta linistita, cu mult soare, alaturi de Valeriu, Valentina si Andrea (fiica si fiul lui Valeriu)". S-au intors din vacanta cu doua saptamani inainte de cununie si tot timpul si l-au ocupat cu pregatirile. Cei doi au dorit o ceremonie intima fara multi invitati. Asa se face ca nici Andreea Marin, Raluca Moianu sau Dan Negru nu vor fi prezenti la eveniment.

Raluca, Mircea, Ovidiu Cuncea au fost deja la Madrid, iar Andreea Marin si Tudor Marascu vor ajunge abia saptamana viitoare in capitala Spaniei pentru analiza anuala de lucru. "Augusta e cea mai importanta femeie din viata mea", afirma Lazarov inainte de nunta. (Luana Mare)

Cine este el?

Valeriu Lazarov s-a nascut la Barlad pe 20 decembrie 1935. A plecat din Romania in 1968, are in prezent 5 copii si s-a stabilit la Madrid. Dupa 1990 a investit in Romania si a adus numeroase formate de televiziune: Surprize, surprize, Iarta-ma, Din dragoste, Ciao Darwin, care au fost bine primite de public.

Apare in Top 300 Capital al celor mai bogati romani pe locul 63, cu o avere de 35-40 milioane dolari.